Rossz alvó gyerekeitek mikor tanultak meg aludni?
Nálunk 1,5 éve megy a rémálom éjszakánként, de én is mindig reménykedek hogy eljött az idő, mert előfordul pár nap amikor szépen alszik (2 havonta pár nap), de utána sajnos újra nem. Én ezt annak tudom be, hogy éppen fogzási szünet van, és ha akkor képes átaludni az éjszakát, akkor később is képes lesz rá. Ha nálatok javult most a helyzet, akkor szerintem egyszer biztos megoldódik, lehet hogy most ért véget a fogzási időszak.
Az alvásproblémádon meg ne aggódj, mert az is vissza fog állni a régibe. Nálam is ez volt, azt hittem már mindig óránként fogok kelni ha kell-ha nem, de amikor pár éjszaka nyugalom van, akkor mindig tudok aludni én is.
nálunk jövő hónapban lesz 2 éves a fiúcska
december végén válaszottam le az anyatejről
akkor elkezdett aludni, csak 1x ébredt, kicsit simogattam a hátát és visszaaludt,
beteg lett, és azóta rosszul alszik
mikor volt ez a jóidő kint voltunk sokat és kifáradt, jobban aludt.
Másfél két éves korban szeparácios szorongás miatt szoktak sokat sirni...
éjjel jönnek a rossz álmok
a nyugtato a legeslegnagyobb hülyeség már bocsánat ilyen kis korban.
mese szeretet.
még annyi minden lehet egy gyerekkel.az is lehet hogy fél évig egész éjjel játszani akar.
nem csak a betegségekre kell figyelni szerintem.
lélektanilag hatásosabb és gyorsabb megoldás ha sokáig játszotok,megdadjátok a napnak tiszteletet,örültök és boldogan fáradtan alszotok el.
magatoktol.késöbb nagyobb bizalommal fog aludni menni ha nem feszültséggel veszi körül az alvás kérdése.az én kisfiam is rosszalvo de amikor nem stesszelek ezen és hagyom hogy élje a saját gondtalan gyerekkorát,akkor szépen elalszik reggel vidám.anya mindig kell hogy ott legyen vele,de megtanult aludni.a te kislányod már tud magátol...
ha nincsen éppen betegség jelen
nem lehet olyan nagy baja hogy ne birnátok el.fáj a fog nagyon nekik,de nem olyan gyengék a gyerekek mint hisszük.
elnézést elöre is ha tárgyilagos voltam vagy sértö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!