Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hós kisfiam belázasodott...

21 hós kisfiam belázasodott 38,8 fok. Semmi előzménye nem volt. Nem tudom mitől lehet ez? Kapott Panadol szirupot. Levitte a lázát de megint érzem mintha melegedne. Ha 4 órán belül magas lenne megint a láza akkor mit adjak neki? Nurofent?

Figyelt kérdés
Vagy hogy legyen? Panadolt csak 4 óránként lehet adni. Most alszik. Segítsetek légyszi még sosem volt ennyire lázas. :(
2011. febr. 12. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2011. febr. 13. 08:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia 2.!

Köszi a kérdésed.

Soakt nem aludtunk a férjemmel éjszaka mert néztük a kicsinket. Vizesruháztuk meg kellett neki szirupot is adni mert 1:30 -kürül megint 39 fok volt a láza. Utána reggelig bírtuk, lejjebb ment neki majd reggel 9-kor 38 fok volt. Sajnos az étvágya sem jó ma eddig de kapott megint lázcsillapítót kicsit jobb a kedve. Egyéb tünete nincs. Legalábbis nem veszünk észre semmit.

2011. febr. 13. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az jó, ha figyelitek éjjel is, nem tudom hajlamos-e lázgörcsre, de inkább legyetek mellette. Én simán beköltöztem hozzá a földre, míg tartott a láz.

Elvileg akkor ez a 2. napotok volt, holnap még várható, aztán ha tényleg a 3 napos láz, akkor holnaputánra már el kell múlnia a láznak. Drukkolok, hogy így legyen.

Ha nem múlik a láza a 4. napra és nem jönnek a pöttyök, azért megkeresném a gyerekorvost!

2011. febr. 13. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
2. voltam megint
2011. febr. 13. 17:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Voltunk ma dokinál.

Csak a fülét nézte meg és mondta hogy középfülgyulladása van.

Láza egyébként tegnap este még felment 39-re akkor kapott szirupot meg hütőfürdőt és éjjel nem lázasodott be. Ma sem volt még szerencse láza csak a penicillines antibiotikumot kapja.

2011. febr. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!