Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eltűnt a polcokról? Ti tudtátok?

Eltűnt a polcokról? Ti tudtátok?

Figyelt kérdés
Kb. egy héttel írtam ki ezt a kérdést, a nestle pulykahúsos rizottóval kapcsolatban.Voltak akik azt írták, hogy náluk van, de én sehol nem tudtam venni, még a webáruházakban sem. Ezért felhívtam a Nestle-t, s mondták, hogy az év végére az összes üveges bébiételeket, és italokat kivonják a forgalomból, csak a tápszerek, pépek maradnak. Mondták, hogy a kisebb boltokban próbálkozzak, vagy tescokba, de nálunk Győrbe már sehol nincs, sőt Tatabányáról is elvittem az utolsó kettőt. Segítséget kérnék, hogy ha valakinél még van, és postaköltséggek, előreutalással átvenném. Nagyon fontos lenne!
2011. febr. 10. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
2011. febr. 10. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
2011. febr. 10. 13:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, tőlük is próbáltam már, de mondták, hogy sehonnan nem tudták beszerezni.
2011. febr. 10. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Müllerben nézted már? Ha jól tudom, ott nem a magyar gyártótól szállítják a Nestlé-s Alete kajákat.
2011. febr. 10. 14:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, de meg fogom nézni. Köszi
2011. febr. 10. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Pechemre, csak az Alete-s kajákat tartják a Nestle-től. Ez is kilőve, úgy látszik ez a lehetőség is kizárva.
2011. febr. 10. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
müller!!! ott van , én is győri vagyok és ott veszem...
2011. febr. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!