Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hányszor és mennyit eszik egy...

Hányszor és mennyit eszik egy 2,5 éves kisfiú?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

van, hogy semennyit.

Kis tea, mazsola, ezaz, almaszeletke, vagy az se.

Máskor meg beveri a felnőttadag pörköltet.

2009. febr. 10. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvileg:

minimum 5x kellene ennie naponta.

Reggeli (kenyérféle,felvágott,sajt,zöldségféle), tízórai (valami apróság, hogy ne vegye el az étvágyát az ebédtől), ebéd (főtt kaja), uzsonna (nálunk joghurt, kalács, valami) és vacsora (nálunk hideg vagy néha az ebédből megmaradt).

Néha kap egy kis csokit, mert kívánja és én is voltam gyerek.

Gyakorlatilag nálunk:

Testvérféltékenység miatt nem evett (főtt kaját) ebédet 5 hónapig, míg a testvére 5 hónapos nem lett. A védőnő azt mondta, ha eszik mást, akkor nem gond. (2 éves és 4 hónapos volt, mikor megszületett a testvére)

Egyébként ne izgulj, az oviban a "csoportszellem" miatt fog rendesen enni, azt, amit a többiek. Én ezeket tapasztaltam.

2009. febr. 11. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!