Kinek mennyi ideig tartott a bilire szoktatás?
Figyelt kérdés
18hónapos a kislányom és bő 1hónapja mindennap reggel,déli alvás előtt,du-án és este biliztettem.Nem erőltettem de van ugy hogy 1órát is pelusnélkül van és semmi sincs a bilibe.Rá adom a pelust azonnal:-(Miért lehet ez igy nálunk?2011. febr. 9. 12:57
1/9 anonim válasza:
a bilizés nem tanítható.
ha megvan benne a készség rá fog ülni és sikerül is az kell hozzá hogy érezze a vizelési/székelési ingert és addig vissza tudja tartani amig ráül a bilire.
nem kell ráadni a pelust csak egy bugyit próbáld meg de szerintem még korai két éves kor alatt.
2/9 anonim válasza:
23 hónapos lányomat baromira nem érdekli a bili, hiába próbálgatom, úgyhogy nem erőltetem.
majd nyáron próbálkozunk
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszaitokat:-)Aranyosak vagytok!Jajjj csak a család idegesit,hogy "már régen biliznie kellene":-(((Akkor szépen lassan és menni fog..
2011. febr. 9. 13:08
4/9 anonim válasza:
Nem. egyik napról a másikra ált.
a család elmehet... másfél éves kisgyerektől mégis mit várnak ????
5/9 A kérdező kommentje:
Ugyeee,én is ezt mondogatom nekik.Köszönöm:-)
2011. febr. 9. 13:20
6/9 anonim válasza:
2 éves a kisfiam,annyi van hogy fürdés elött wc-zünk,de ezt se mindig akarja,és én ilyenkor rá se ültetem.Amikor kakil szól,de még itt se ültetem rá a wc-re mert többnyire akor szól ha már bent van.erre meg kell érni.másfél évesen még korai.A családot csókoltatom,és mond meg nekik gyereked van és nem kiskutyád akit idomítani lehet.
7/9 anonim válasza:
Áprilisban múlt a kisfiam 2 éves, júliusban kezdtem, mire szeptemberben bölcsibe ment már szobatiszta volt, szóval bő 2 hónap. Az időt nagyon meg kell választani, túl hamar ne kezd, márpedig a másfél éves nekem korainak tűnik.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszaitokat!Nyugodt vagyok biliztetés terén akkor:-)Sokat segitettek:-))))
2011. febr. 10. 11:50
9/9 anonim válasza:
A kisfiam két éves volt januárban..és kb.egy hónapja fürdés előtt már wc-be pisil..és pár napja pedig többször kéri napközben a bilit.De még javában pelusos..de már úgy veszem észre,hogy kezd rájönni a dolgokra,és tudja,hogy mikor szójlon,és van is eredmény a bilibe mikor ráül.Zenélős bilije van..így az nálunk még jobban ösztönző hatású.Szerintem várjál még nyugodtan,amíg majd ő mondja,hogy bili..vagy pisi..addig fölösleges ezzel foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!