Hogy intézem el hogy én nevemen legyen a kislányom?
Figyelt kérdés
Kislányom mikor megszületett én nevemen volt mert elhagyott az igazi apja.Meg ismertem egy férfit 3 hónapos volt lányom és nevére vette.De azt szeretném hogy én nevemen legyen újra mert kislányommal zsarol hogy majd elveszi stb. csak azért tenné hogy ne menjek el tőle.Hova forduljak ilyen ügyben?2011. febr. 9. 10:36
1/8 anonim 

válasza:

Aki a nevére vette lemondónyilatkozatot kell tennie
a területi anyakönyvvezető előtt, és még egy csomó mindent kell intézni.
Szerintem hívd fel a polgármesteri hivatalt és kérdezd meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak már sokszor mondta hogy ö nem mond le róla de én állandó félelembe tart így.Nem birok így élni vele
2011. febr. 9. 10:47
3/8 A kérdező kommentje:
Hova forduljak segitségért?Gyámügy?
2011. febr. 9. 10:54
4/8 anonim 

válasza:

A saját gyerekedet nem fogja tudni elvenni a párod, hiába fenyeget. Nyugodj meg.
A gyerek neve meg nem egy pulcsi, amit fel-le veszünk... Ha 3 hónap után méltónak találtad arra, hogy megkapja a nevét a gyerek, akor ne akard most ismét változtatni...
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom csak hogy külön költözünk és nem szeretném ha követelőzne hogy hétvégén az övé,mert végleg meg szeretném vele szakítani a kapcsolatot
2011. febr. 9. 11:18
6/8 anonim 

válasza:

Kizárt,hogy elvehetné tőled.
Gondolom nem vagytok házasok,élettársi kapcsolatban sem,csak a neve lett az övé.
De ezzel nem kötelezhet téged.Szerintem
7/8 A kérdező kommentje:
Házasok nem,de élettársi kapcsolatba igen.
2011. febr. 9. 11:34
8/8 anonim 

válasza:

Elvileg mivel nem vér szerinti apja, semmi kép nem veheti el tőled, és láthatási jogot sem követelhet bírságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!