Nagyon jó étvágyú a gyereked?
Itt mindig csak az ellenkezőjével találkozom. Ha igen, írj már, szeretném összehasonlítani az étvágyát más gyerkőcökével Nem célom überelni bárkit is, vagy ilyesmi, hanem csak kíváncsi vagyok, hogy létezik-e mégegy olyan beles gyerek, mint a miénk ?
Ha megakad a szemed olyan gyerekeken, akik a kezükben tartják a kiflit (bármi mást), miközben nézelődnek, akkor tudod, miről beszélek :)

Nagylányom sem volt rossz evő, mindg megevett mindent, és megette az adagját. most 2-3 hónapja katasztrófa, szó szerint semmit nem eszik. Ez van.
Kislányom beles:-))
11 hós, reggel 240 tápi, séta közben fél kifli, ebédre 250 gr főzi, 15-kor gyümölcs, 16-kor, mikor mi eszünk fél kifli, 17-kor 250 gr főzi, és este 240 tápi.
A doki vizsgálatkor csak annyit mondott, "látom, étvágya van.)"
Szóval nem baj, inkább legyen beles, mint rossz evő!!

Az én fiamnak nagyon jó az étvágya.Egész nap tudna enni, főleg ha az tészta, ketchup, szalonna, kolbász, disznósajt ilyesmi.
Volt olyan hogy a szomszédba voltunk a barátnőmnél, ott bevágott egy nagy tányér pörit nokedlivel.Kb fél óra múlva otthon voltunk, azonnal be is raktam a sütőbe a hurkát, amint lehetett érezni az illatát már szaladt és a sütő előtt gugolva várta hogy kész legyen, evett is belőle jócskán.
Naponta 3x eszik rendes adagot, és ezen kívül még vagy 3x
"nasizik" valami fél szendvicset, egy kis sajtot, ilyesmit.
Elég korán megkeztük a hozzátáplálást, és megmondom őszintén nem tartottam be a nagykönyvben leírtakat.
Ja most 2 és fél éves

Igen, nálunk is mindig megy ahhoz, aki éppen eszik hiába előtte vacsizott. Az esti tejet meg úgy várja, mint ha egész nap éheztettük volna...
Örülök, hogy van más "beles" gyerek is. Igazából szoktunk rajta nevetni is, hogy milyen vérszemet kap, ha valakinél ételt lát :)

A fiam volt ilyen, ahányszor evett, annyiszor sírt ha kiürült a púpos tányér.
Hát mára nem ilyen (3,5 éves).

22:19, 22:21- igen, ismerős dolgok! Bár mostanában nem sír mindig, ha elfogy az ennivaló.
A múltkor kocsonyát ettem, és jött kunyizni (olyat még nem evett). Nem ízlett neki, fintorgott, ennek ellenére negyed tányérnyit megevett szó szerint fintorogva.. Kikészültünk... :)

az enyém az. 1 éves koráig szinte csak anyatejet evett, meg gyümit, semmit nem fogadott el. aztán 1 évesen elkezdett eszegetni, és már hosszú hónapok óta nincs semmi gond az evésével, kunyizik is, ha épp mi eszünk mást, eszik gyümit, zöldséget, húst, mindent. édességet keveset kap. súlya és magassága pont a korának megfelelő átlag. én mondjuk sosem erőltettem neki semminek az evését, amit nem akart.
2 éves múlt karácsonykor a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!