Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idő alatt lett szobatis...

Mennyi idő alatt lett szobatiszta a csemetéd? Mikor kezdtétek el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Még 2 hónap se kellett hozzá. Nyáron nem adtam rá bugyit (kb. június közepétől), július végére már éjjel és nappal is teljesen szoba- és ágytiszta volt. Akkor volt 22 és fél hónapos. Egyébként a nappali és az éjjeli alváskor hamarabb maradt el a pelus....
2011. febr. 6. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Két éves koruk körül,és nyáron egy-két hónap alatt.
2011. febr. 6. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

10 hós korától biliztettem, szerette, sokat használta. Hamar rendszer lett a bilizésben.

Nyáron, júliusban tölötte a 2 évet, nyáron egész nap meztelen volt az udvaron. Utána 24 hósan levettem róla a pelust, egyik napról a másikra, 2 baleset volt, azóta szobatiszta.

2011. febr. 6. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok-sok próbálkozás+2 hét szünet után, nyáron egy hét alatt szoba és ágytiszta lett a fiam. 2,5 éves volt.
2011. febr. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!