Letört a kétévesem fogàból egy jó darab. Semmit nem csinál ilyenkor a fogorvos?
Figyelt kérdés
Nálatok,ha volt ilyen, mit csináltak vele? Azt olvastam itt, hogy semmit:( annyira sajnálom szegényt! Nemcsak letört, látom, hogy piros-véres az iny a fog körül. Tegnap sírt evés közben, ma egy nyekkenés sem volt. Én sírok helyette is:(2011. febr. 5. 16:52
11/12 anonim válasza:
Én vagyok az 5. válaszoló. Aki írta, hogy a letörés után másfél évvel láttam, hogy szürkébb lett az a metszőfog a többinél.
Most már 5 éves a legény és semmi probléma nincs vele. Persze most is szürkébb (főleg, hogy a többi foga vakítóan fehér). De problémát nem okoz, nem fáj, nem mozog. El is felejtettük már régen...
Úgyhogy ne aggódj te sem!
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Nem foglalkozom vele. Szep napot!
2012. júl. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!