Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj hogy nem sír utánam a...

Baj hogy nem sír utánam a bölcsiben?

Figyelt kérdés

egy hete kezdtük a beszoktatást,első két nap 1 -1 óra vele,de mivel nem érdekelte hogy ott ülök, 3. nap már hazaküldtek arra az 1 órára. 4.5. nap ugyanez, 5.nap már nem is integetett! Normális hogy ennyire nem érdekli? Vagy ennyire "nem szeret" , hogy tökmindegy neki... :(

jövö 7en,már 9re kell vinnem és ott is ebédel...

20 hónapos kislány anyukája

2011. febr. 5. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon jó, ettől szeret. Ne akard sírni látni. M?i 15.-én kezdünk, remélem nekünk is simán megy majd. Ismerősök azt mondták, hogy van amikor 2 hét múlva kezd el sírni, mert akkor jön rá, hogy ez most már állandó dolog.DE a műsor csak anyának szól, bent már általában nincs gond.
2011. febr. 5. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Adj neki időt, míg leesik a "húszfillér", hogy mire is megy ki a "játék".

Nálunk is így kezdődött, aztán amikor már élesbe ment a bölcsizés, akkor kezdte a sírást.

De szerencsére egy hét után már nem volt ilyen gondunk.

Ha a tiéd nem lesz sírós, nagyon örülhetsz neki, mert ennél anyátpróbálóbb szitut nem ismerek még.

Melóba kell menni, a gyereked meg szívszaggatóan sírdogál, hogy "anya, gyere vissza!", neked meg ott kell hagynod egy idegenre, aki vagy megvigasztalja, vagy nem, azt már nem tudhatod, mert menned kell időre dolgozni.

Nagyon nem jó, inkább azért imádkozz, hogy ne is legyen sírás!

Én jobban bőgtem a munkahelyemig, mint ő a bölcsiben.

De már minden rendben, soha nem sírdogál, tudja, hogy úgyis megyek érte, egy hónapja jár bölcsibe, és hála az égnek ilyen gondunk azóta sincs.

2011. febr. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!