Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van az h 6 éves gyerek...

Miért van az h 6 éves gyerek nem veszi észre, ha hánynia kell?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hogy érted ezt? Azt, hogy hánynia kell szerintem felnőtt is csak akkor veszi észre, ha van előtte hányingere, de mikor például a calici vírus fertőzőtt meg bizony volt, hogy a kezemmel nem tudtam tartani a trutyit és összehánytam a lakást. Sőt anyósómnak is volt olyan vírusfertőzése, hogy kinyitotta a szemét és hányt is. Arra nem volt idő, hogy felüljön és maga elé fogjon egy tálat.

De ha előbb hányingere van, akkor képes visszatartani, amíg az edény fölé hajol vagy kiszalad a vécére.

2011. febr. 1. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi fertőzése,csak sokat evett,éjjel mindent összehányt,és már nem először,egyszer pont ott vtam,de akkor se indult vna ki a szobából,ha én nem szólok rá,pedig ébren voltunk!
2011. febr. 1. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy "kótyagos" a hirtelen ébredéstől...

Hála égnek az én fiam (8 éves),ritkán kell fel éjszaka,még akár pisilni is,mert ilyenkor eltéved a lakásban.Néha az ágyról is leesik,és birkózni kell vele,hogy visszategyük,mert nem tudjuk felébreszteni,annyira alszik..

2011. febr. 2. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
az én gyerekem 14 éves és nem jutott el a wc ig végighányta a folyosó.....
2011. febr. 3. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Vigyél neki lavrot be.A tesóm kicsinek azt mondta kakilni kell erre ráült a wcre és hányt,lehet nem tudja konkrétan mi is ez az érzés.
2011. febr. 4. 11:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Én furcsállom,h 6 évesen,nem veszi észre!A kis tesó 3 éves,és múltkor a kalicit benyelte...és éjjel szólt,h hánynia kell...Volt h mellette feküdtem,fenn voltunk,és nem indult vna el hányni,ha én nem szólok rá,h futás,de aztán mire odaértünk a wc-re,már késő volt!
2011. febr. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!