Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már egy hete szívjuk az...

Már egy hete szívjuk az orrát, és ma reggel csupa véres cucc jött belőle, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Abbahagytam azonnal azt az oldalt, de a másik oldalból rengeteg takony jött még ki, úgyhogy alapvetően szívni kéne, csak így nem merem. :S Ilyenkor mit kell tenni?
2011. febr. 1. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menjél el vele a dokihoz és ír orrcseppet. Megsérült a nyálkahártyája a sok szívás miatt.
2011. febr. 1. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Mivel szivod?Az se mindegy mert porszivósal max egyszer egy nap rendes gépes gyerek orrszivóval 3 kb és a kis pumpással bár mennyit.
2011. febr. 1. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a sok szívás miatt van. Orrcsepp segíthet. Bár azzal nem értek egyet, hogy porszívóssal max. egyszer egy nap, ha én csak egyszer szívtam volna, soha nem gyógyul meg a kisfiam...
2011. febr. 1. 12:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is volt ilyen, és azt mondta a doki, hogy az arcüregében volt felhalmozódva a váladék, és ahogy a szívó a letapadt váladékot felszedi, sérülnek a hajszálerek, ezért a véres cucc.

Nem jelent gondot, fontosabb, hogy rendesen ki legyen takarítva.

És butaság, hogy naponta egyszer szívd porszívóssal, annyiszor szívd, ahányszor szükséges, csak szívás előtt pár perccel fújj be valamit, ami fellazítja a váladékot! A gépi orrszívó meg kb. annyit ért, mintha szájjal szívtam volna az orrát...

És mutasd meg azért dokinak.

2011. febr. 1. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok meg de a porszivos papirjára rá is van irva hogy nem ajánlott nem csak egyszer kell szivni én nem azért irtam hogy egy nap egyszer de az én kisfiam is volt beteg és minden 5 percbe porszivozhatam volna az orrát de van a kis pumpás az is jó a gépi meg atól függ milyen mert nekem jobb mint a porszivó kinek mi a jó de az hogy 20 porszivozom az orrát az szerintem nem jó.
2011. febr. 1. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
gondold már el hogy ki szivod porszivóval ki szedi az arcüregből is utána elég gyengébben mer akkor már csak folyik.ha meg el van dugulva csepp kenőcs csodára képes
2011. febr. 1. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:

A miénkre ilyen nincs ráírva.

Ha egy nap egyszer porszívózom, akkor a folyamatosan termelődő váladék szépen lerakódik, aztán húzódik át a fülére.

A dokink javasolta, hogy ahányszor kell, annyiszor szívjuk.

Jó, ha neked kiszívja rendesen a kézi, meg az elemes, nálunk harmatgyenge, semmit nem szív fel, és mástól se hallottam még jót egyikről se.

Inkább kockáztatok egy kis nyálkahártyafelmaródást, mint egy fülfelszúrást, vagy arcüregmosást.

2011. febr. 1. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenki aszt teszi ami neki jó, nekem anyukám orvos én csak a véleményem mondtam el de ha bele gondolsz te is ha sokat és erősen fújod vérzik néha
2011. febr. 1. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezek alapján mi felnőttek is hagyjuk, hagy halmozódjon csak fel a trutyi, ugye??? Nehogymár vérezzen egy kicsit az orrunk, inkább egy arcüreggyulladás. Orvos anyukád azt is mondhatta volna, hogy az azt nem sz-szel, hanem z-vel írandó. Ja, és remélem, nem fül-orr-gégész...
2011. febr. 1. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
itt csak ilyen okostojások vannak nem tudtam de AZT tesztek amit akartok ha ilyen okosak vagytok legyetek majd mindenki tanul a saját hibájából én nem nyelvtan órát kértem és szerintem más se.Szívjátok a gyerek orrát 55* jót tesz neki a porszívó eszt akartátok hallani.
2011. febr. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!