kb. 30 perce aludt el kisfiam (2 éves) nagy kínlódva, már összevesztem vele.Mindent kitalált, csak hogy ne kelljen aludni, ha megszidtam vigyorgott, ha szépen mondtam vigyorgott. Ezzel tud a legjobban felhúzni, amivel tisztába is van. Akkor nagyon haragudtam rá, de még mielőtt teljesen elaludt volna bocsánatot kértem tőle, és megpusziltam. De nagyon kibír akasztani. Ráadásul ma rossz napja is volt, nekem meg nagyon nem volt hozzá türelmem. Azt kívántam ma, hogy valaki vigye már el egy kicsit (persze mama, papa, vagy keriszülők). DE végre alszik...Ja és most tudtam csak vacsorázni is.
2011. jan. 31. 23:09
1/8 anonim válasza:
Kedves anyuka, ezerrel megértelek :)
Féléves kisfiam 20 perce aludt el, órákig nyafizott, sírt, egyszerűen küzd az álmosság ellen. Látom rajta totál fáradt a szeme majd lecsukódik, de mégis négykézlábra áll és nyüszít. Ringatom, etetem, itatom, semmi.
Tudom most fogzik is és ez is rátesz. Szóval én is örülök hogy elaludt :) Aztán persze 20 perc múlca meg már hiányzik és képes lennék bemenni (ha nem félnék hogy felébred rá :)) a szobájába és csodálnám a kis arcocskáját ahogy szuszog álában :)
Jó éjaszkát, szép álmokat Nektek!
2011. jan. 31. 23:16
2/8 A kérdező kommentje:
nektek is:-) Annyira zsivány, ááá.
2011. jan. 31. 23:18
3/8 anonim válasza:
Húh, nem csak Te, én is így érzem. Ide roskadtam "pihenni" :) 26 hónapos leányzó, voltunk ma sportnapon vele, kimozogtuk magunkat, délután pedig elmentünk neki ruhákat venni, és én itt ülök kimerülten, hajat kéne mosnom, de erőm már nincs hozzá.. Majd talán holnap reggel :) Fél 11 -kor aludt el nagy hadakozások árán.
2011. jan. 31. 23:19
4/8 A kérdező kommentje:
Szép és nyugodt álmokat nektek! Én nem bírom tovább, megyek aludni, apa meg még dolgozik.-(.
2011. jan. 31. 23:33
5/8 anonim válasza:
Kezet foghatunk! A mai napunk katasztrófa volt! Semmihez nem volt türelmem,lányom meg mindent megtett hogy kikészítsen! Volt törött pohár,vízkiöntés,wc papír letekerés áhh. Megyek aludni!
2011. jan. 31. 23:55
6/8 anonim válasza:
Jó éjszakát lányok!
Az én örökmozgóm 21 órától alszik már, de még mindig pihenem a nap fáradalmait. Holnap "együtt főzzük" az ebédet, biztos ragadni fog a konyha. Mindent kiborít, majd nevetve rámnéz: "Ne öntsd ki!"
Pont ma kérdeztem a férjemtől, hogy más is ennyire kikészül a nap végére, vagy csak én vagyok extra kényes.
Jó a kérdés, minden este örülök, hogy vége a napnak és van egy kis magánéletem.
2011. febr. 1. 00:11
7/8 anonim válasza:
Én is minden este várom a nap végét,aztán minden reggel várom,h végre foghassam.Mitől ilyen jó a PR-juk? :D
Olyan mint egy kis ördögfióka,de úgy imádom.Ha tovább alszik,mint szokott,már hiányzik,de alig várom,h letegye a buksiját. :D
2011. febr. 1. 06:26
8/8 anonim válasza:
Utolsó, ez aranyos volt :) Én is így vagyok vele :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!