Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El vagyok keseredve. Csak...

El vagyok keseredve. Csak engem nem hagy békén egy percre sem a 2 évesem?

Figyelt kérdés

Hát lányok, kipurcantam. :( A kisfiam nem hagy létezni. Nem hagyja, hogy foglalkozzak magammal. (pl.: mozgás, relaxáció, fürdőzés, olvasás, arcápolás, stb.)Semmi segítségem nincs, csak a férjem, de ő nagyon későn jön a munkából, meghát át sem tudom neki adni, mert folyamatosan üvölt utánam vagy másfél hónapja. Csak annyi időm lenne magamra, amennyit napközben alszik, de az meg mostanában kezd elmaradni. Az apja későnjárása miatt este 11 után fekszik csak le. A házat is alvásidőben kell rendben tartanom, mert folyton nyúz, ordít, ha nem vele foglalkozok. A főzés katasztrófa... Most csinálja ezt , amint írtam másfél hónapja, de már nem bírom. Most elaludt és szó szerint rohamot kaptam, csak bőgök, úgy kivagyok...Ráadásul ismét babát várok. Úgy érzem kicsúsztak a kezemből a dolgok...Járt már így valaki?

(most megyek, kihasználom, hogy végre elaludt, és lepihenek)

2011. jan. 31. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld őt is bevonni abba, amit csinálsz! Ő már nagyon élvezi, ha valami hasznosat csinálhat. Teregessetek együtt, engedd, hogy berakja a ruhát a mosógépbe, adj neki is törlőrongyot, ha port törölsz, stb még a főzésben is "segíthet... Ha kifested magad, öltesd magad mellé és tégy úgy, mintha ő is kapna egy kis festéket :) A játékai között szelektálj! tedd el a 3/4-ét és hetente cseréld ki őket, hogy legyen mindig újdonság. Emellett tanítsd meg játszani! kezdj el vele együtt valamit, ha belemerül, hagyd ott, hadd tevékenykedjen önállóan! Hát, a relaxációra nincs ötletem... De a fürdést vele együtt is megoldhatod... Baja nem lesz tőle :) Amikor épp belemerül a játékba, te olvashatsz is kicsit..
2011. jan. 31. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

nem akarlak megbántani, de ha neked eddig is volt időd a relaxációra, a fürdőzésre, olvasásra és arcápolásra, akkor eddig is a szerencsések közé tartoztál...

milyen közösségekbe jártok a picivel? Lehet az hiányzik neki...

2011. jan. 31. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Hagyd egyedül játszani és ne törődj vele,ha hisztizik,mintha észre sem vennéd. Néhány napig rossz lesz.,de utána abbahagyja ,mert rájön,hogy nem érdemes hisztizni és rajtad lógni.
2011. jan. 31. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:
43%

"(pl.: mozgás, relaxáció, fürdőzés, olvasás, arcápolás, stb.)" eZ KOMOLY??????? Ennek a gondolatára sincs időm. Meg se fordul a fejembe, örülök ha hajamat sikerül megmosnom. Ne haragudj, de nem tudom, hogy gondolod, hogy behy kétéves mellett ilyenre lenne időd. szerintem már annak örülünk ha ebédre kész a főttétel.

Nekem kettő van , nem egyszerre alszanak, szóval nincs lazulás alváskor se.

Meg kell tanulni vele együtt csinálni a dolgokat, bevonni, mert megzöldülsz. ilyen luxusra szerintem ne vággy....

lepihenés?????? hát nem is tudom mikor tudtam ilyet csinálni..szóval te még jó vagy!

De most készísd föl magad, mert kettő mellett még lepihenés se lesz :)

Meg tudod csinálni! Csak ne vággy ilyen hiperluxusra.Majd 15 év múlva relaxálhastz :) :)

2011. jan. 31. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Jól leoltjátok a kérdezőt, amiért szán időt magára, akkor én le se merjem írni, hogy 4 gyerek mellett sportolok, jógázom, olvasok és dekupázsolok...?

Kedves kérdező, én is azt tudom javasolni, hogy tedd el a játékai egy részét, hogy legyen újdonság, és próbáld rávezetni az egyedül való játszásra. Néha pedig hagyd magára (persze fél szemmel figyeld), majd rájön, hogy most magát kell elfoglalnia.

Lehet oltani.

2011. jan. 31. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves4 gyermekes utolsó! Hát te nagyon ügyes vagy, tanítani kéne minket. gondolom neked is 0 segítséged van mint a kérdezőnek, biztos az ebédet is te főzöd minden nap edédre, és emellett ennyi mindent tudsz csinálni. Tényleg gratulálok. Én kettő mellett ha ennek töredékét csinálnám nulla segítséggel, akkor vagy a gyerekekkel nem törődnék vagy éhen halnánk. Béna vagyok akkor lehet.
2011. jan. 31. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, én Te vagyok :))) csak az enyém 3 éves majdnem, de ugyanígy babás vagyok, én nem relaxálnék meg tornáznék, csak pihennék. Aludnék! vagy nyugodtan megenném a kajámat :) Szívesen fürödnék is egyet kádban, de gyors tusolásom közepette (mikor apja itthon van!)is ordít. Jó lesz a tesóval együtt...
2011. jan. 31. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
legkevésbé sem akartam leoltani a kérdezőt, csak tényleg úgy gondolom hogy piszok szerencsés volt eddig:))) biztos vagyok benne, hogy nincsenek eleget 2 évesek között, ezért ilyen kis ragacs a picije. Ezért is kérdeztem...
2011. jan. 31. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
amúgy meg 4 db 17 éves mellett tuti nekem is lesz időm dekupázsolni:D
2011. jan. 31. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:

köszönöm annak, aki lepontozott.

(immmár) 82 %os válaszoló, kismama, 3 éves mütyűr anyukája.

2011. febr. 1. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!