Milyen teát adtok 2 év körüli gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Felnőtteknek való gyümölcsteát? Babateát? Zöldteát?
Milyen márkájút?
Napi hányszor, mennyi teát iszik a gyereketek? Mi mást iszik mellette még?
2011. jan. 31. 12:47
1/11 anonim 

válasza:

Teekanne gyümölcsteákat szoktam. (fekete mentes).
2/11 anonim 

válasza:

Teekanne gyümölcsteát iszik nálunk a család,kisfiam is ezt kapja kb.18 hónapos kora óta,nincs benne fekete tea így nyugodtan ihat belőle bármennyit. Kb.5 decit iszik meg belőle egy nap,emellett reggel 1,5 dl tejet,este 2dl kakaót,napközben pedig kb. 2 dl vizet.
3/11 anonim 

válasza:

Pickwik gyerekteát iszik,most 2éves,de már kb 1 éves kora óta ezt issza
4/11 anonim 

válasza:

PICKWICK GYEREKTÁT ADOK ÉN IS A KISLÁNYOMNAK. MÉZET, ÉS KEVÉS CITROMNAK A LEVÉVEL IZESITEM.
5/11 anonim 

válasza:

Teekanne, Pickwick, néha HIPP babatea ( csak mert nagyon szereti az ízét)
Gyümölcslevet és vizet iszik (kb.5-6dl összesen), na meg reggel-este 1,5dl kakaót.
6/11 anonim 

válasza:

Kisfiam 2 éves és 3 hónapos.kb. 1 éve kapja a Teaház (Gárdonyi)teát-corából veszem de sztem van minden hiperben-mióta vitamint is kap,mivel ebbe teszem bele,mindig előtte van,mellette vizet és reggel 2 dl kakaó,este 2 dl tej!
7/11 anonim 

válasza:

Gyümölcs tea,lipton, pickwik, milford.
8/11 anonim 

válasza:

hát én nem szoktam neki teát adni, ha betegeskedik akkor csinálok neki csipkebogyó teát (naturland) mézzel
vizet, gyümölcslét iszik,
vannak ilyen bió céklalevek is az is nagyon jó
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-)
2011. jan. 31. 17:36
10/11 anonim 

válasza:

Pickwick Fruit Amour(nincs benne fekete tea) teát iszik 23 hónapos lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!