Mivel véditek az autó ülésének hátát a gyermeketek sáros cipőjétől?
Figyelt kérdés
Lányom autós ülése az anyósülés mögött van. Mostanság hogy ilyen latyak van, állandóan tiszta kosz az ülés ahol összekoszolja a kis lábával. Lehet kapni valami huzatot ami ezt a részt védi? Nem vagyok valami ügyes, tehát az kizárva, hogy varrjak rá valamit! ;)2011. jan. 29. 17:10
1/4 anonim válasza:
nekünk ilyen van, mindkét első ülés háttámláján, aranyos mintával, az egy ideig le is köti őket, plusz vannak benne kis rekeszek (zsebek), amibe játékot szoktam tenni, így elérik maguknak a gyerekülésből. és mosható, könnyű tisztán tartani.
2/4 anonim válasza:
Nekünk egy sima snassz üléshuzat van rajta, amit bármikor kimoshatok.
3/4 anonim válasza:
Nekünk a háttámlán olyan van mint a belinkelt, csak tárolós rekeszek vannak rajta, így egy csomó mindent bele lehet pakolni.
4/4 anonim válasza:
Én azt hiszem OBI-ban vagy Praktikerben vettem 300Ft-ért fekete műbőrt, amit pont ilyen célre gyártottak. Valami idétlen maci is van rajta, nem szép, de télen elviseljük, mert jobb mint a sár. Tároló rekeszes nekünk is volt, de utáltam, hogy azt koszolta össze, ráadásul a játékok közé hullott a sár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!