Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a gyerekének valami gombás fertőzés volt a fenekén? Mit kaptatok rá?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Babócám sajnos ezt is összeszedte, mint még sok egyebet!Nekünk sudocrémet ajánlottak!elég sokáig volt, de napról napra szebb lett, majd eltűnt teljesen!
2009. febr. 5. 23:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekünk piros ecsetelőt írt fel,ill. egy sárga popsikrémet. Mi alapból Sudocreamet használunk!

és nem derítették ki h mitől volt neki? Visszatért?

2009. febr. 5. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A sudocrem nem gombaölő,biztos nem gombás volt az első válaszoló babája ha hatott rá.A sudocrem hámosító kenőcs,ami felmarásra hámosításra jó.
2009. febr. 5. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:

nekünk azt mondták, hogy gomba, de én is tudom, hogy nem gombaölő, ezért én is meglepődtem!nem tudom, hogy a krém hatására múlt-e el vagy spontán, de elmúlt!

Első válaszoló!

2009. febr. 5. 23:58
 5/9 A kérdező kommentje:
És a kérdésemre nem tudnál válaszolni Kedves 1.válaszoló???
2009. febr. 6. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt még kb. 1 hónapos korában. Csukamájolajos popsikrémet használunk, attól elmúlt 3-4 nap alatt, azóta se jött elő. Picit büdös, de hatásos. :) Doki írta fel. Most 5 hónapos a pici fiam.
2009. febr. 6. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzésnél lila ecsetelővel lekenték a fenekét és nystatinos sárga popsikrémet kaptunk rá. De a Canesten is jó gombás fertőzésre ha vékonyan kened vele a fenekét...
2009. febr. 6. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a boraxos popsikenőcs jött be,gyógyszertárban készítik recept nélkül kapható de használtuk mellé a piros ecsetelőt.
2009. febr. 6. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a BUROW krém vált be. Lehet recept nélkül is kapni és folyamatosan használni.
2009. febr. 17. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!