Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Erre mit mondtok, hogy 2+fél...

Erre mit mondtok, hogy 2+fél éves szépen beszélő gyerek nem köszön?

Figyelt kérdés

Hiába köszönök neki 3szor akkor sem köszön vissza.De nemcsak nem köszön,de még az anyja sem szól egyszer sem neki,hogy kicsim te is köszönj szépen,vagy valami.Azt mondja,ha nem köszön hát nem köszön,ő nem erőlteti.

De akkor a gyerek majd a kisújjából szopja ki,hogy köszönni kell?

Mi a véleményetek?(csak zárójelbe írom,nekem is van gyerkőcöm)

2009. febr. 5. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
nekem is ugyanennyi két s fél éves a kisfiam, s ő se köszön....én mondom neki de akkor sem, ez van, most verni ne fogom ezért
2009. febr. 5. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok írni, hogy gyerekként én sem köszöntem. Hiába mondta anyukám, hogy köszönni. Csak azoknak köszöntem, akikről tudtam, hogy csókolomot kell. A fiatalabbnál nem tudtam eldönteni, hogy hogy köszönjek és nem mertem anyut megkérdezni. Valószínűleg én majd előre szólok a lányomnak, hogy hogy köszönjön. Lehet, hogy a te esetednél is ez a probléma, nem tud neked hogy köszönni. Én az anyuka helyében azért rászólnék, hogy köszönjön szépen.
2009. febr. 5. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy azért nem köszön vissza, mert Te háromszor köszönsz neki..., vagy egyszerűen nem vagy neki szimpatikus..... még kicsi ahhoz, hogy számonkérjük rajta a társadalmi normákat. Hidd el óvodás korára magától is köszönni fog.
2009. febr. 5. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnek nem az a problémája, hogy nem köszön neki egy gyerek, hanem anyuka reakciója. Nem kell neki erőltetnie, de kisgyerekes anyukaként azt gondolom, hogy mondania kéne, hogy köszönj szépen a néninek vagy valami hasonló.
2009. febr. 5. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Pontosan ez a problémám.A kérdésem is ezt lett volna,mivel én sem a gyereket kiáltottam ki hibásnak.

Az én gyerekem még nincs 3,de ő mindenkinek köszön,persze sziát,ami nem baj,de köszön.

Én mondom előre neki,hogy most köszönünk és úgy is lesz.Ha nem köszön valakinek én sem verem meg,ha neki nem köszön,hát istenem.De tanítom rá,hogy ha valaki köszön,akkor vissza kell köszönni.

2009. febr. 5. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Meg hát tudod amit a szűlőtől lát, hall azt csinálja ő is!

Reméljük a gyerek majd ügyesebb lesz az anyjánál!

2009. febr. 8. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Bírom , amikor az anyukák úgy gondolják, hogy a 2,5 éves gyerek egy cirkuszi majom. Megérteném, ha egy 6 éves gyerek nem köszön és ez felháborít, de egy 2,5éves gyerek? Gratulálok a minta gyerekedhez, tehát sikerült 2,5 évesen beidomítanod!
2009. febr. 12. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Akkor lenne igazad, ha a gyerek 2,5 évesen nem tudna beszélni, illetve ha olyan szóra biztatná az anyukája, amit még nem tud, nem ismer.

2009. febr. 13. 08:53
 9/11 A kérdező kommentje:

23:25-ös!

Ne merészeld az én gyerekemet cirkuszi majomnak titulálni!!!!

Azért,mert már tud beszélni és értelmes,és megtanítom az ALAP dolgokra,mint pl.a köszönés az nem idomítás,hanem nevelés.

De gondolom neked gyereked sincs,ezért fogalmad sincs arról,hogy mire képes és mit tud egy pár hónap híján 3 éves gyerek.(feltéve ha van vele foglalkozva)

Mert ugyebár a gyerekkel foglalkozni kell és tanítani,nem pedig ráhagyni,hogy majd rájön magától.

De írásodból kitünik,hogy te magad sem vagy egy IQ nindzsa,így inkább nem is érvelek....

2009. febr. 13. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Már érveltél is IQnindzsa!"Csak zárójelben jegyzem meg" hogy van egy 9 éves lányom "Csak zárójelben jegyzem meg" h idomítás nélkül lett illemtudó, és van még két 3,5 éves fiam, úgyhogy bazira tisztában vagyok azzal , h mit lehet elvárni egy 2,5éves gyerektől.

Különben is IQnindzsa milyen ember/anyuka az,aki úgy fitogtatja a saját kölykeit,hogy közben másét bírálja!

U.I.:Nehogy szívrohamot kapj!"Csakúgy zárójelben meg" NEM VENNÉM A SZÍVEMRE!

2009. febr. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!