Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős volt a gyermeked,...

Mennyi idős volt a gyermeked, amikor először aludt másnál egy éjszakát (pl. nagyszülőknél szülők nélkül)? Mennyi idősen volt másnál több napig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

3h volt mikkor először mamánál aludt mert vizsgám volt 2éjszakát pedig 5h korába ::)

10h anyukája

2011. jan. 29. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Múlt pénteken aludt elöszőr nélkülünk a mamánál.3 éves lesz áprilisba,minden simán zajlott nem is keresett minket.

Nyáron jön a kistesó úgyhogy valószínű sűrűbben fog a mamáéknál lenni.

2011. jan. 29. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Az én kislányom 1 hónap múlva lesz 2 éves, de még nem aludt ott sehol nélkülem. Olyan volt már, hogy én nem aludtam itthon (8 hónapos volt, amikor epe-műtétem volt), akkor az apukájával volt, nem volt gond. Most kezdtük a bölcsit és nagyon anyás... így nem hiszem, hogy mostanában kezdenénk el a különalvást. Talán majd nyáron... ( de még nem tudom elképzelni milyen lenne egy egész éjszaka nélküle... nagyon hiányozna)
2011. jan. 29. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
2 éves,még nem aludt másnál,és nélkülem.
2011. jan. 29. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Olyan három éves koruk környékén anyunál, egy éjszakát egy évben talán.
2011. jan. 30. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
21 hónaposan aludt először a mamánál éjszaka, szilveszterkor. Semmi gond nem volt,nem sírt,ugyanúgy aludt,mintha itthon lett volna.Délután már sokszor ott aludt,kb 16 hónapos kora óta.
2011. jan. 30. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!