Altatja itt valaki körbe keretes ágyban /nem rácsos ágy/ a gyermekét? Ami körben támlás csak egy helyen nem ahol közlekedni tud?
Már nem használjuk rég a kiságyat 2 éves fiamnál,viszont minden egyes fordulásnál hallom hogy nagyot koppan a feje a kereten,bár nem kel fel rá.Most épp egy szép kis lila folt díszíti épp emiatt a kis arcát.Hogy tehetném kicsit biztonságosabbá?Csak úgy körbe teríteni nem akarom,nehogy magára húzza a plédet vagy bármi mást.Ha betenném körbe a szoptatós párnát a védelme érdekében akkor meg már Ő nem férne el az ágyban.
Volna valakinek ötlete mit tehetnék?
Úgy sajnálom mikor hallom mekkorákat koppan :(
Innen vegyel otleteket.
Köszönöm a linket,de csak rácsos ágyra találtam védőt,sima támlás ágyra nem.
Ha ez segít,mutatom konkrétan milyen ágyra gondolok:
Nálunk is ez volt a gond, ilyen ágyat kapott a kislányom is. Megpróbálom elmagyarázni én hogyan oldottam meg :-)
Egy plédet összecsavartam és úgy tettem be, hogy a csavarás belül volt, és egy hosszabb részt kilógattam az ágyból...fú, tudom ez így érthetetlen...megpróbálok egy régebbi fotót keresni, hátha úgy értelmesebb lesz :-) Nagyon jó puha volt így, imádta magát bekuckózni oda.
Értem ahogy leírtad :)
De nem marad kevéske hely a picurnak?
Nagyos sokat forgolódik,de jó ötletnek tűnik!
Főleg hogy kilógatod a nagy részét,mert sokszor megemeli a fejét ahogy átfordul és mikor teszi le,akkor rá"ejti" a fejét vagy épp az arcát a támla szélére :S
Feltétlenül kipróbálom,köszönöm szépen!
Az ilyen ágy szerintem is jó választás,sokáig tudja használni,és nem kell a leeséstől félni.Bár mivel a fiam sokat forgolódik,és fel-le is tolja magát,egyszer majdnem le esett azon a kis támla nélküli részen :D még jó hogy déli alvásnál történt,és pont láttuk.Azóta ha elaludt,akkor egy "puffot" szoktunk oda tenni ami majdnem olyan magas mint a támla,így nem lóg ki keze-lába sem a feje,ha arra tévedne álmában :D Ha felébred akkor meg simán keresztül mászik rajta,de napközben elvesszük onnan,hogy ne legyen útban ha az ágyon szeretne játszani.
Várok még további ötleteket :)
Szia!
Ugyanilyen ágyunk van, és mi tettünk két kispárnát kétoldalra. Simán elfér tőle, és nem tekeredik bele. a párnákat felállítva tettük oda. Egy kétéves gyerek már könnyen arrébbtolja álmában is, nem szorul alá. Ő is koppant eleinte, de már megszokta és nem forgolódik annyit. Volt hogy le is esett a lyukon, alá is tettünk nagypárnát, és nem ütötte meg így magát. Csak a nyöszörgésre ébredtünk, ő fel sem fogta hogy mi történt. Kitartást! Üdv.!
Erre is gondoltam. 6cm atmeroju, 150-180cm hosszu, de le is tudsz vagni a hosszabol. Nagyon olcsok a kinaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!