Mennyire tetszene, illetve vinnétek egy ilyen bölcsibe a gyereket?
Panel lakásokban kialakított bölcsödére gondoltam.Több lakást is bérelnénk erre a célra.5-6 gyerek lenne egy lakásban.Velük 2 dajka.Mindent kialakítanánk,ügyelve az előírásokra.
Vinnéd a gyerkőcöt egy ilyen magán bölcsibe?
tegnap 14:31 vagyok
Nem gondolnám, hogy le kellene hülyézni másokat, ahogy olvastam, veled sem tették, csak véleményt alkottak.
És Te kérdeztél.
Én például nem ismertem a jogszabályi hátteret, és nekem evidens volt, hogy kell az udvar, ehhez képest nem kell, és őszintén szólva az agyam eldobom, hogy már erre sem figyelnek a tisztelt jogalkotók.
Még egy megjegyzés: az ami ma az utcákon van nem közbiztonság. Ráadásul a hagyományos, körbekerítetlen játszótereken találni kutyakakát, üveget, cigarettacsikket, meg amit még akartok. Egy anyuka használt fecskendőt talált tűvel a végén...
Ezért írtam, hogy csak olyan helyre vinném, ahol zárt udvar van, valamint az udvar szerintem nélkülözhetetlen egy olyan helyen, ahol egész napját tölti a gyerek, mert szükségük van a levegőre, mozgásra, különben jönnek az elhízott, beteges gyerekek.
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!