Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mégis mi ez? Mi változhatott?...

Mégis mi ez? Mi változhatott? Előfordul nálatok is?

Figyelt kérdés
20 hónapos a lányom, eddig altattam. Felvettem kb 5 perc ringatás után aludt. Eddig sem korán, este 10-kor tettem le aludni,de az elmúlt 1 hétben egyszerűen nem hajlandó aludni, hisztizik, sikongat, játszana még, és 11-nél előbb egyszerűen nem tudom letenni aludni.(előfordult, hogy éjfél lett belőle) Tényleg az lenne a megoldás, hogy beteszem kiságyba, és hagyom kínlódni? Persze így 9-ig elalszik, délután meg alszik 2 órát.... Tanácstalan vagyok ...
2011. jan. 24. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ebbe mi is beleestünk,20hósak vagyunk :)

Eddig nagyon jól alvó baba volt,de nekem még éjszaka is bekiabál! Nem tudom,hogy mitől és,hogy mi a megoldás,de ha megtudod szólj!

2011. jan. 24. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy már sok neki a 2 óra alvás délután? Az én lányomnál is előfordul, hogy nem akar este 9-kor elaludni, és megfigyeltem, hogy ez mindig akkor fordul elő, ha napközben sokat alszik. Nála már a 2 óra is sok. Ha csak 1 órát alszik, vagy éppen a kocsiba szúnyókál napközben, akkor sosincs gond az esti elalvással. Ő is reggel 9-ig alszik, ezért gondolom hogy a napközbeni alvás már sok nekik. Mert a legtöbb gyerek sokkal korábban kel, 6-kor vagy 7-kor.
2011. jan. 24. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

az a baj, ha kevesebbet alszik, akkor nyűglődik, és ugyanúgy dorbézolna 11-ig... mondjuk most megint fél11 a legkésőbbi időpont, mikor elalszik. nem tudom, mi befolyásolhatja. ma pl. egész nap csak lapít, alig rohangál, és megint elaludt. lehet, hogy bujkál benne valami, de az is lehet, hogy csak az időjárás miatt van...

2011. jan. 31. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!