Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vegyünk testvérbabakocsit?

Vegyünk testvérbabakocsit?

Figyelt kérdés
Második gyermekünk várjuk, amikor megszületik, az első két éves és egy hónapos lesz. Szerintetek lesz rá szükség, hogy vegyünk egy testvérbabakocsit?
2009. febr. 4. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem lenne. 2éves a kisfiam de imád a babkocsiban utazni. a tesóm lány (3hóval idősebb mint mienk) már nem hajlandó beleülni. Szerintem várjatok amíg megszületik a pici és ráérsz akkor megvenni. Lehet hogy a te babád is kikéri már magányk, hogy babakocsiba kényszerítsd. Vagy a másik verzió, újra kérni fogja ha nem veszel... Szóval ő lesz a főnök! :))))))))))))))))
2009. febr. 4. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk testvérfellépő vált be .2 év van a két gyerkőc között.Nem császkál el tőlem és haladunk rendesen.Én merem ajánlani nagyon!
2009. febr. 4. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
az én lányaim között is 2 év van.a nagyobbik büszkén tolja velem a kocsit, ha esetleg elfárad rááll a babakocsi lábtartójára.De nagyon ritka.Egy ekkora gyereknek kell a séta.Ja és mi addig is sétáltunk íg nem volt kistesó.15 hónapos volt mikor elraktam a babakocsit.Onnantól bicikliztünk, sétáltunk, motorozott.Mozgékony lány.
2009. febr. 4. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, akkor várunk, amíg nem születik meg a tesó..egyébként már a fiam is sétál, csak a mamikkal kel megküzdenm, mert vele a séta=cipelés technikával haladnak, és a mamaival való sétálás után van a hiszti, mert én meg nem cipelem....
2009. febr. 5. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 év és 3 hónapa különbség. Én olyan babakocsit vettem amin van testvérfellépő, de nem is használta sokszor. Mondjuk mi szülés elött egy fél évvel ha lehetett hanyagoltuk a babakocsit, hogy szokjon hozzá a sétához,meg ment motorral is mellettem.
2009. febr. 5. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!