Miért nem alszik nyugodtan a kislányom?
szia, lehet hogy a tesó miatt. esetleg beszéltek neki róla mostanában többet?
az én kislányom 2 éves volt karácsonykor, őegy nagyon okos, ésérzékeny kislány. pont dec. 27-én teszteltem pozitívat.este mondtam is a férjemnek, a kislányom jelenlétében, amikor borral kínált, hogy én nem ihatok, mert kisbaba van a hasamban. :) egyáltaln nem gondoltam, hogy erre felfigyel a kislányom, vagy kikombinál valamit..pedig azt tudom hogy nagyon figyelmes, és akkor is "hallgatózik folton" ha épp játszik valamivel. és akkor mikor mondtam ezt, láttam, hogy felnézett, és olyan nem is tudom, nem rémült, de valahogy döbbent arcot vágott. szóval azóta az esti elalvás rémálom. össze vissza tekereg, rámfekszik, nyöszög, mondja, hogy anya, anya...teljesen leizzad, mire elalszik végre (van hogy 1 óra is beletelik). mivel semmi más dolog nem volt ami megzavarhatta, arra gondolok, hogy fél hogy nem szeretem már a másik baba miatt. amúgy gondosan kerülöm azóta, hogy beszéljek előtte erről, a múltkor egyik barátnőm kezdett beszélni a terhességemről a kislányom jelenlétében, és egyből sírva fakadt és jött oda hogy vegyem fel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!