Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem alszik nyugodtan a...

Miért nem alszik nyugodtan a kislányom?

Figyelt kérdés
Decemberben volt másfél éves.Egy kiegyensúlyozott, mosolygós, cserfes kislány.Eddig a délutáni és az esti alvás is simán ment.De pár napja ha alvásra kerül a sor olyan üvöltésbe kezd mint akit nyúznak.Nagyon nehezen alszik el és csak úgy,ha szorosan öleljük.De egész alvás alatt ölelni kell,még éjjel is.Tegnap este is azért elkezdett ordítani,mert nem öleltem szorosan,csak a kezét akartam fogni.Azt nem említettem,hogy 8 hónapos terhes vagyok.Lehet érzi,hogy közeleg a kistesó?De apához is ugyanúgy ragaszkodik,nem csak velem ilyen.Este egyébként apával aludt el végül,de úgy szorította a kis kezecskéjével,hogy szegény majd meg fulladt.Mi lelte a kislányomat?
2011. jan. 24. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem valamitől megijedt.vagy egy rossz álom érte
2011. jan. 24. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:

szia, lehet hogy a tesó miatt. esetleg beszéltek neki róla mostanában többet?

az én kislányom 2 éves volt karácsonykor, őegy nagyon okos, ésérzékeny kislány. pont dec. 27-én teszteltem pozitívat.este mondtam is a férjemnek, a kislányom jelenlétében, amikor borral kínált, hogy én nem ihatok, mert kisbaba van a hasamban. :) egyáltaln nem gondoltam, hogy erre felfigyel a kislányom, vagy kikombinál valamit..pedig azt tudom hogy nagyon figyelmes, és akkor is "hallgatózik folton" ha épp játszik valamivel. és akkor mikor mondtam ezt, láttam, hogy felnézett, és olyan nem is tudom, nem rémült, de valahogy döbbent arcot vágott. szóval azóta az esti elalvás rémálom. össze vissza tekereg, rámfekszik, nyöszög, mondja, hogy anya, anya...teljesen leizzad, mire elalszik végre (van hogy 1 óra is beletelik). mivel semmi más dolog nem volt ami megzavarhatta, arra gondolok, hogy fél hogy nem szeretem már a másik baba miatt. amúgy gondosan kerülöm azóta, hogy beszéljek előtte erről, a múltkor egyik barátnőm kezdett beszélni a terhességemről a kislányom jelenlétében, és egyből sírva fakadt és jött oda hogy vegyem fel.....

2011. jan. 24. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is,hogy esetleg rosszat álmodott,megijedt.De nem egy ijedős leányzó.A piciről meg persze,hogy egyre többet beszélek neki,hogy felkészítsem,de csak olyanokat mondok neki,hogy pl.majd együtt altatjuk,segíthet pelusozni.Szóval,hogy érezze,hogy nem lesz kihagyva.De most jut eszembe,hogy említettem neki,hogy majd bemegyek a kórházba,és hazahozom a kistesót,addig apával és mamával lesz.Lehet ez váltotta ki belőle ezt a reakciót?Hogy elmegyek???De akkor hogy készítsem fel rá?
2011. jan. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!