Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek a 2 éves lányomnak...

Mit vegyek a 2 éves lányomnak szülinapjára?

Figyelt kérdés
A tietek minek örült a legjobban? 2-3 éves korban mivel játszik a legszívesebben?
2009. febr. 4. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én lányom most 5 éves, de 2 éves korában nagyon szeretett főzőcskézni. Vettünk neki konyhát, plusz játékételeket. Imádta, egész nap nekünk sütött-főzött.

Tavasszal szerintem már bicajozhat is, esetleg meglephetitek azzal is.

2009. febr. 4. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi biciklit fogunk. Már mondtuk neki hogy bicajt kap és olyan izgatott és már most örül neki. Majd meglátjuk használni is fogja e. Meg lehet még mellé vmi meglepi. De lehet torta lesz tűzijátékkal, marcipánfigurával ami plusz lesz. Először nem akartam megmondani neki, de aztán az unokatesója bicijét állandóan el akarja venni és ezért mondtam el neki. De az a boldogság, izgatottság ami az arcán van az nagyon jó érzés! Ő még biztos fog neki örülni akkor is ha tudja.

De ha nem érdekli a tiédet az ilyesmi, lehet neki a főzőcske tényleg, vagy babakocsi, ilyen szobasátor, hintaló, építőkocka, bilis baba, nagy darabos kirakó, állatos könyv, kiskáddal baba. Ha ezek közül nincs neki valamelyik akkor szerintem ezek közül az egyiknek biztos örül. Ők még az apróbb játékoknak is nagyon örülnek, pláne minél praktikusabb. Vagy még pl nyomda, gyurma, színező, ceruzával, festék. Ők még ezeknek is nagyon örülnek. Most ezek jutottak eszembe! Remélem segítettem vmit!

2009. febr. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!