A bölcsitekben milyen időközönként van szülői értekezlet?
Én összesen egy szülőin voltam. 2009 szeptember óta bölcsis a fiam. Volt két szülői még, amin nem tudtam ott lenni, az egyik 2009 őszén, a másik meg 2010 őszén. Ezeken nem tudtam ott lenni, a tavaszin igen. Szóval szerintem évente kettőt tartanak.
Nálunk szerencsére nem kell ilyen zsepiket meg ilyeneket bevinni, csak a havi 500 forint csoportpénzt. Ha valamit elfelejtek (pl. volt, hogy a törölközőt elfelejtettem hazavinni kimosni pénteken, vagy elfogyott a popsitörlő), akkor sem kiírták valahova, hanem a gyerek kisszekrényébe tesznek egy papírt, és arra írják rá. A farsangot nekünk még egyáltalán nem mondták, de ezeket nálunk is a faliújságra teszik ki, de mindenkinek szólnak is külön. Ha valami fontosabb van (pl. nevelés nélküli munkanap, szünetek), akkor papírt is alá kell írni, hogy tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!