Lehetséges hogy azért ébred éjjel a lányom / lassan 2 éves/ mert nappal sokat alszik? Ti ébresztenétek?

Az én fiam jövő hónapban lesz 2 éves. Most jön foga, úgyhogy elnéző vagyok vele, de egészen addig úgy volt, hogy nappal dél és egy között lefektettem, és szinte percre pontosan két órát aludt. Este 8- fél 9 felé fektettem, és reggel 6-7ig aludt. Nem kelt egyszer sem.
Most, hogy jön a foga, van egy kis náthája (és szépen előtört nála a dackorszak is) napközben szintén lealussza a két óráját, van hogy 3at is, de ettől függetlenül éjszaka gyakran kel. Az elmúlt napokban ha két órát is aludt napközben, minden egyes nap 11- éjfél felé aludt el. A hajam égnek áll tőle!
Amúgy, ha tovább alszik, mint két óra, azért fél óra múltán kinyitom nála az ajtót, az előszobában feloltom a lámpát, és mikor letelt a 3 óra és még mindig nem ébred, akkor szoktam keltegetni, de szerencsére ez ritka.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!