Milyen mese filmet ajánlotok 20 hónapos lányomnak?
Nem szokott ugy tv-t nézni,mint mi,csak ha leköti miért ne?
Nem az ilyen véleményekre voltam kiváncsi.
Megjelentek a tökéletes szülők:)
Gondolom nem egész nap a tv előtt akarod ültetni.
A lány mesékben nem igazán vagyok otthon, mivel fiam van, de próbáld ki a Dóra, a felfedezőt, a Fifi virágoskertjét.
Ezek aranyosak és jó dolgokra tanítanak legalább.
Azért ne vidd túlzásba, tényleg kicsi még!
Ha van Jim Jam adód,akkor az azon lévő meséket nyugodtan nézheti.Pl.Bob a mester,Sam a tűzoltó,Thomas a gőzmozdony,Oswald,Mio Mao(lányom kedvence).
De ha dvd szeretnél venni,akkor sztem a Kis Vakond,Kockásfülű nyúl,Tóbiás stb.
Első kettőtől kérdezném mindenféle kötekedés nélkül,hogy amikor ők kicsik voltak,nem nézhettek mértékkel!tévét?Miért kell ennyire elítélni,ha nekivaló műsort néz rajta?Amiket én felsoroltam azokból tanulni is lehet.
A tévézés akkor baj,ha amúgy nem foglalkoznak a gyerkőccel,de gondolom itt nem erről van szó.
"Első kettőtől kérdezném mindenféle kötekedés nélkül,hogy amikor ők kicsik voltak,nem nézhettek mértékkel!tévét?"
Nem tartozom az első két válaszoló közé, de azért válaszolnék erre a megjegyzése.
Én 21 éves vagyok, de az én gyerekkoromban sem volt még egész nap adás a tévében így nem, nem igazán volt megszokott állapot, hogy mesét nézünk. Max esti mese, az mindig volt.
És ebben igazad van. Nem tartom jó dolognak, hogy egy kicsi gyerek a tv előtt üljön, de az a napi 20-30 perc mese nem fog megártani neki. Persze ha olyat néz ami valóban neki való (szerintem a Dora-hoz is kicsi még, de a kockás fülű nyúl vagy a kis vakond már belefér)
Persze azt jó ha tudod kérdező, hogy ha te olvasol mesét az sokkal jobban fejleszti a gyereket, szóval a mese hallgatás ezen módját se hanyagoljátok.
Próbálom mindig elvonni a figyelmét,de sokszor hisztizik,ma este is olvastam neki mesét,állatos könyvet nézegettünk.
Az utolsó válaszolótól megkérdezhetem,hogy neki is van gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!