Házi tej vagy bolti?

Enyém is ilyen "anorexiás" korszakban van, két éves, jól fejlett kislány amúgy. :) Mi boltit adunk neki, két okból. Az egyik, hogy itt nincs házi tej vásárlási lehetőség, ahol mi lakunk, a másik, hogy két éve voltunk falun, és reggelire házi tejet kaptunk... én olyan beteg voltam tőle 3 napig.. nekem nagyon nehéz és megfekszi a gyomromat.
Persze tudom, higítani kell... de akkor meg már szinte tök mindegy szerintem.

Amikor az emberek nagy része képtelen meginni a normális, tehénből kijött tejet, akkor hogy írnának róla a Fókuszban? :D:D
Kóstold meg őket egymás után, hatalmas a különbség! A házi tejhez képest a boltinak határozottan vízíze van.

megint megy a tej hazi/bolti vita...
kedves kerdezo, az en lanyom is nagyon rossz evo es o is tejet iszik. nincs lehetosegem hazi tejre.nekem a szemeleyes tapasztalatom a kovetkezo: hogy ha 3,5 %os zsiros tejet adok neki, kesobb ehezik meg, es kevesebb mennyiseget is iszik meg bellole, mint az 1,5 % bol. tehat en a kisebb zsirtartalmut adom, nem higitom, igy megvan a folyadekbevitel is. ha a hazit ugyis higitani kell, nem hiszem, hogy nagy ertelme lenne...

elozo vagyok
azt nem tudom, hogy tudod-e, hogy napi tobb, mint 0,5 l tej gatolja a vas felszivodasat a taplalekbol, a vashiamy pedig etvagytalansagot okoz...szoval nem ajanlott tul nagy mennyisegu tejet adni. orvos vagyok, nem a netrol olvastam. sok sikert

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!