Normális, hogy ilyen hisztis itthon a bölcsi után?
Kisfiam (25 hónapos) 3 hete jár bölcsibe. A reggeli elválásnál sír egy kicsit, de utána nincs semmi gond. Viszont d.u. mikor hazahozzuk, nagyon hisztis, ingerlékeny, ideges, dobálja a játékokat. Mitől lehet ez? Mi válthatja ki belőle?Hogy lehet kezelni az ilyesmit?
Köszi előre is a válaszokat!
Szia, nálunk ugyanez van!
3 hete bölcsis a kislányom, és dilis, semmi nem jó, sehogy nem jó, mindenért kiabál velünk, földhöz vágja a játékokat... idegtépő.
Én azt hiszem, hogy mivel szavakkal nem tudja kifejezni az érzéseit - persze tud beszélni, de még a saját érzéseit sem érti, nem hogy elmondja - ezért így vezeti le a feszültséget, amit a kényszer okoz, hogy neki ott kell lenni, nem velünk, és hogy teljesen kizökkent az eddigi életkéjéből.
Én próbálok iszonyú türelmes lenni vele, de nagyon nehéz sokszor.
Mondjuk nálunk napi egy-két óra mással sem telik, mint hogy itthon kapaszkodik a kezembe, mint a fuldoklók... :-)
Megviseli őket a változás.
Szerintem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!