Mikortól meritek egyedül hagyni a gyerkőcöt a fürdőkádban? Mennyi idős korától és mennyi időre?
Első válaszoló vagyok
Én is úgy fogok tenni, ahogy velünk anyukámék. Ha 10 évesen lesz a fiam lázas beteg, akkor 10 évesen is ráfogok nézni, mert lázasan az ember nagyon gyenge, egy pillanat alatt elveszítheti az egyensúlyát és abból nagyon nagy tragédia is történhet! A lepontozó biztos nem így gondolja, az meg az ő dolga...
Az én kislányom 5 éves lesz 3 hónapon belül, de mi még a mai napig együtt fürdünk... ő mossa a hajam, hátam, "teázunk", habvárat építünk) ragaszkodik ehhez, én pedig nagyon örülök neki... majd ha már kényes lesz neki ez a téma, azt észre fogom venni, és úgyis meg mondja :)
Egyedül menzesz alatt nem fürdök vele, akkor nekem csak zuhi van, de akkor is mindig ott vagyok vele, vagy a konyhában tevékenykedek, de közvetlen mellette van, tehát mindent hallok. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!