Mit csináljunk: újra be pisil gyermekünk?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 12:01
1/2 anonim válasza:
Mennyi idős? Történt valami változás az életében? Valami, ami megrázhatta (akár pozitív, akár negatív)?
2/2 anonim válasza:
Szinte minden gyerek visszaesik legalább egyszer. Nem kell semmit csinálni. Ne is vegyél róla tudomást. Sajnos túl kell rajta esni. Nálunk majdnem két hét volt. Eleinte csak néhány becsurgott. Aztán egyre gyakrabban bepisilt. Volt legalább egy olyan hét, amikor minden pisi becsurgott. Már a hajamat téptem, próbáltam mindent hiába. Aztán mikor már teljesen hidegen hagyott az egész (valószínűleg látta is rajtam ezt), egyszerűen szó nélkül cserélgettem a ruháit, takarítottam utána, akkor megtört a jég. Olyan dicséret hullámot zúdítottam rá (körbetelefonáltam még a családot is előtte), hogy csak öröm volt nézni a kis csillogó szemét. Azóta minden rendben vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!