Melyik köhögéscsillapitó vált be nektek?
Figyelt kérdés
Kislányom lassan 2 hónapja kisebb megszakitásokkal folyamatosan köhög.Már voltam vele orrfül-gégészeten is.Nem találtak semmit!Hurutosan köhög általában.Próbáltuk már a Stodal és a Prospan szirupot is.2 éves2011. jan. 8. 12:43
1/6 anonim válasza:
Ezt mindenképp a háziorvosodtól kérdezd meg, Ő tudja, mi a legjobb a picinek!
Nekünk még nem volt olyan nagy megfázásunk, vagy megbetegedésünk, így a másfél éves lányomnak mindig elég volt a Sinupret.
2/6 anonim válasza:
Allergia vizsgálatot érdemes csinálni ha nem múlik még hosszabb ideig. Hurutos köhögés lehet pl. tejfehérje allergia tünete.
Egyébként előtte nem volt beteg?
Mert az én lányomnak is hetekig tart, mire elmúlik a köhögés egy-egy betegség után. (Igaz, ő kruppos, de az óvónéni mondta, hogy más gyerekekkel is így van ez.)
4/6 anonim válasza:
Lándzsás útifű szirup, és méz minden mennyiségben. De egy kivizsgálás sem árt...
5/6 anonim válasza:
Ha ilyen régóta köhög, szerintem ne kísérletezz tovább a gyógynövényes köptetőkkel, hanem adj neki mást. Nekünk az Ambroxol vált be.
6/6 anonim válasza:
nekünk most a bronchipret vált be. Magyarországon ugyan nem ajánlják nem tudom hány éves kor alatt, de azt mondták Németországban lehet adni egészen kicsi kortól, úgyhogy mi ezt használjuk és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!