Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Férjem fia veri az én kisfiama...

Férjem fia veri az én kisfiamat! Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Férjem előző házasságából van egy 4éves fia,és nekem is van egy másfél éves kisfiam! A nagyfiú mindennap találkozik az apjával,és el is szokott hozzánk jönni,de olyankor mindig nekimegy a kicsinek,lökdösi,elveszi a játékait,mindenért rászól stb...a kicsi nem bántja,eleinte mindig ment oda hozzá,hogy játszanak,meg átölelte,de mostmár nem. Még mindig játszanak vele de nem öleli,nem megy utána,hogy játszana!Sajnos a 4éves anyja nem foglalkozik a fiával,nem neveli,ha vendégségben vannak,nem szól rá rosszat csinál,(a házigazda szól érte).

Ti mit tennétek a helyemben? Nem rossz gyerek ő,csak nagyon neveletlen!

2011. jan. 8. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat, ha nem akarsz haborut, akkor rahagyod, hogy a ferjed oldja meg a helyzetet, kulonben te leszel a gonosz banya, aki bantalmazza anyuci szeme fenyet. A ferjednek is kene annyi eszenek lenni, hogy raszol, vagy megbunteti, ha latja, hogy terrorizalja a picit. szegeny csopseg:((
2011. jan. 8. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Én biztos elbeszélgetnék a 4 éves anyjával, hogy foglalkozzon a gyerekével mert mindig bántja a tiédet.Ha pedig nem tetszik neki akkor beszélj a férjeddel és ő is beszéljen a volt nőjével. Ha ennek ellenére sem akkor többet ne menjen hozzátok a 4éves. Ha az apuka látni szeretné a nagyobbik gyerekét akkor menjen el ő a volt nőjéhez és úgy látogassa a gyerekét.

Szerintem. Én nem hagynám szó nélkül az biztos.

2011. jan. 8. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szólj rá magyarázd el neki hogy nem helyes amit tesz,ja és persze apukának is szólj.De ne felejtsd el a te kicsikéd is belekerül majd ebbe a korba...

A nagy tudja hogy elbír a kicsivel de, hogy elejét vedd a dolognak csak te mint felnőtt tudsz neki segíteni ,hogy ne bántsa a kicsit.

Anno amikor a fiam 1éves volt a barátnőm kislánya is terrorba tartotta,én is ki voltam akadva sokszor hogy miért????Viszont a fiam most elérte azt a kort és szó szerint ugyanezt látom, hogy a kisebbekkel ilyen is tud lenni de én soha nem hagyom rá.

2011. jan. 8. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
A férjem rászól a fiára de egyszerűen nem hallgat még az apjára sem! Az anyja meg csak röhög mindenen akármit csinál a gyerek! Én rászólok a 4 évesre de csak finoman,mert volt már balhénk ezért a párommal! Viszont nem vagyok hajlandó eltűrni,hogy lépten nyomon fellöki ,bántja a kicsit.
2011. jan. 8. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen féltékeny,ezért így is kifejezi.Amikor nálatok van,nincs ott az anyukája,és ilyenkor nektek kell "terelgetni".4 évesen elég értelmesek már ahhoz,hogy leüljetek vele és elmagyarázzátok neki,hogy ezt vagy azt miért nem szabad.
2011. jan. 8. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a férjed sem szól rá(neki kéne,az ő gyereke),akkor nyugodtál szólj rá te és tedd helyre! Ha ezen bárki megsértődik,még vissza is kérdezhetsz,hogy mi nem tetszik!
2011. jan. 9. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!