4 éves gyereknek köténykét varrok látatlanban. Segítség méretekben?
Figyelt kérdés
Ilyen kis derékra köthetős főzős köténykét varrok. Kérdésem az lenne milyen egy átlagos 4 éves derékmérete (azaz milyen széles legyen a kis kötényke + a kötője) meg milyen hosszú kb hogy ne a bokágáig lógjon le. Csak kb adatokat kérek mert nekem lövésem sincs!2011. jan. 8. 11:03
1/6 anonim válasza:
Derékbőség 50-54 cm. A pántokat pedig készítheted hosszabbra is,majd megkötik masnira. (A nyakánál sem kell összevarrni.)
2/6 A kérdező kommentje:
az 50-64 cm nem sok egy kicsit? :O
én nemtudom csak soknak tűnik nagyon.
de azért köszi! =)
2011. jan. 8. 11:49
3/6 anonim válasza:
Lemértem a lányom kötényét, kb 2-5 éves korig jó neki.
Derékrésznél 52 cm, alul 66 cm. kötény hossza 23 cm + mellrész: magassága 13 cm szélessége 20 cm. Ehhez még jó hosszú kötők is vannak, amivel méretre lehet állítani.
4/6 anonim válasza:
Az én kislányomnak 53 cm és februárban lesz 4 éves. És egyáltalán nem kövér. Átlagos. Mások szerint is. Én is sokaltam, amit írt az előző, de kíváncsiságból megmértem.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jan. 8. 23:09
6/6 anonim válasza:
Az első 50-54 centit írt,nem 64-et,és ez jó adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!