Öltözési és "ruha van rajtam, nem jó" hiszti?
Az enyém 2,5 éves és nálunk az sem mindegy hogy milyen táskába teszi az üvegét.
Több táskája és cipője van neki mint nekem.Imádja.A ruhákat saját maga választja ki, hiszti árán beleszólhatok.A száját minden sétálás előtt be kell kenni labellóval és parfümöt kell fújni rá.És még sorolhatnáma lányos kínyait.Engem annyira nem izgat, néha jót mosolygok rajta.Meg mindig ilyen kislányt szerettem volna.Ja és a hajviselet az egy másik ,,gond"Milyen hajgumi és hajcsat.
Nálunk is volt ilyen időszak, én ha tudtam nincs melege, nem kényelmetlen, stb. Akkor nem engedtem a hisztinek, és egy hét után abbahagyta. Megunta/kinőtte. ki tudja. Tudom miket nem szeret, azt nem adom rá (zippzáros, kapucnis pl.)
Ne foglalkozz a hisztivel. megunja.
Szerintem a határokat feszegeti.
Próbálj meg kitartani, mondd meg neki, hogy ő választotta ki, most már ez a ruha lesz.
Nem saját tapasztalat, a kishúgom volt ilyen ez anyukám módszere.
köszönöm szépen mindenkinek a választ!
szerencsére a gondunk, egyelőre, megoldódott. szerintem is figyelemfelkeltés, határfeszegetés volt, mellé még vakarózott is, meg kitalált olyanokat, hogy a fülében szösz van, szedjem ki, vagy az orrában, szemében, szájában...és behergelte magát ezen, szabályosan az őrjöngésig.
nemsokára jön a kistesó, rájöttünk hogy féltékeny, bár maga a féltékenység nem tudatosult nála, rám haragudott és az én figyelmem akarta mindenáron felkelteni.
ez is az én kérdésem volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
sokan válaszoltak itt is, ezeket is érdemes elolvasni, ha valakinek ilyen gondja van, és az utolsó előtti válaszolónak ezúton üzenem, hogy tartson ki, valami oka van, hogy így hívja fel magára a figyelmet, és ez nálunk úgy oldódott meg, hogy iszonyat sokat foglalkoztunk vele, rajzoltam neki a családunkról, a mindennapjainkról, meséltem neki más szereplőkkel, de a mi történeteinket, mikor hisztizett, stb, meg miikor ügyes fiú volt. 4 napja semmi baj, visszaállt a rend és nagyon remélem, hogy legközelebb is így megoldódik minden.
mégegyszer köszönöm mindenkinek!!!!
nemsok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!