Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy egyen a gyerek?

Mit tegyek, hogy egyen a gyerek?

Figyelt kérdés

Kisfiam vasárnap óta nem eszik! Azóta náthás, köhög, és lázas is volt 3 npig. Addig meg is értettem, hgy nem eszik, de azóta nem lázas (max hőemelkedése van) és egyszerűen nem hajlandó még a kedvenc kajáiból sem enni. Meddig mehet ez így. Jó, hogy teát iszsik, de azért 5 napja már nem eszik!!!!!!!!! Tisztára kivagyok. A betegsége előtt jóízüen és jól evett. Most meg semmit sem hajlandó elfogadni. A lekváros kenyérből evett 5 miniharapást. Imádja a kölesgolyót és a kekszet is. Most meg azt sem eszi meg.

Kórház lesz a vége?

2011. jan. 6. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:

mennyi idős?

az én babám is ezt szokta csinálni, ilyenkor az üveges bébiételt szokta megenni 2-3 részletben, akár a gyümölcsöset is.

2011. jan. 6. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:

szia, lehet hogy a torka fáj, azért nem eszik. na meg ilyenkor a szervezet le van foglalva azzal, hogy gyógyuljon, az emésztés felesleges nyűg. nekünk is volt most egy periódus, lázas volt, köhögött, náthás, napokig nem evett semmit. egyedül a mandarint, de azt se ipari mennyiségben. emellett arrra figyeltem, hogy sokat igyon.

2 éves a kislányom

2011. jan. 6. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fáj a torka! Próbálj pépeket, krémlevest, pudingot , tejbegrizt. Nem tud száraz kaját nyelni, mert fájdalmas! Most meg már meg sem meri próbálni, mert fél, hogy fáj a nyelés. Ha egyedül eszik, akkor kapcsolj most neki mesét, húzd oda a székét, had nézze ès told a szájába a kajàt! Ilyenkor fejen is állok, ha kell, csak egyen vmit:) gyógyulást!
2011. jan. 6. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Dettó, az én kisfiam idén még nem evett egy jót. Taknyos és nagyon csúnyán köhög.Lázas nem volt, így az orvos azt mondta, hogy sajnos ezt át kell vészelni.Egész nap apró mennyiségeket eszik az étkezések alkalmával, de inni jól iszik.De csak vizet, más nem kell neki.Nyugi, nem lesz semmi gond!!!2,5 éves
2011. jan. 6. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:

18 hónapos a kisfiam. Sajnos sem a húslevest, sem a joghurtot, sem semmilyen bébiételt nem eszik meg. Max. 3 kanál.

És a teából is egyre kevesebbet iszik (max 6 dl. egy nap) Mondjuk amúgy sem egy nagyivó...

De azért aggódom.

Ez a nemevés meddig mehet??? Mennyi nap a maximum, amit kibírnak evés nélkül?

2011. jan. 6. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ez az étvágytalanság akár 2 hétig is mehet ilyen nagy babáknál...persze nem az, hogy EGYÁLTALÁN nem eszik, hanem ez a pár falatos evés.
2011. jan. 6. 19:24
 7/7 anonim válasza:

Ugyan ezt játszottam végig a lányommal amit most te! Ma van benne a betegségbe 8. napja. Lázas volt 4 napig és eddig nem volt hajlandó enni. Ma már megjött az étvágya, és evett délben! Kitatás! Nagyon rossz tudom én nagyok ki voltam borulva, a csillagos eget is lehoztam neki csak egyen, de INNI KELL SOKAT, különben kórház lesz a vége.

Gyógyuljatok meg hamar!

2011. jan. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!