Mit tegyek, hogy egyen a gyerek?
Kisfiam vasárnap óta nem eszik! Azóta náthás, köhög, és lázas is volt 3 npig. Addig meg is értettem, hgy nem eszik, de azóta nem lázas (max hőemelkedése van) és egyszerűen nem hajlandó még a kedvenc kajáiból sem enni. Meddig mehet ez így. Jó, hogy teát iszsik, de azért 5 napja már nem eszik!!!!!!!!! Tisztára kivagyok. A betegsége előtt jóízüen és jól evett. Most meg semmit sem hajlandó elfogadni. A lekváros kenyérből evett 5 miniharapást. Imádja a kölesgolyót és a kekszet is. Most meg azt sem eszi meg.
Kórház lesz a vége?

mennyi idős?
az én babám is ezt szokta csinálni, ilyenkor az üveges bébiételt szokta megenni 2-3 részletben, akár a gyümölcsöset is.

szia, lehet hogy a torka fáj, azért nem eszik. na meg ilyenkor a szervezet le van foglalva azzal, hogy gyógyuljon, az emésztés felesleges nyűg. nekünk is volt most egy periódus, lázas volt, köhögött, náthás, napokig nem evett semmit. egyedül a mandarint, de azt se ipari mennyiségben. emellett arrra figyeltem, hogy sokat igyon.
2 éves a kislányom

18 hónapos a kisfiam. Sajnos sem a húslevest, sem a joghurtot, sem semmilyen bébiételt nem eszik meg. Max. 3 kanál.
És a teából is egyre kevesebbet iszik (max 6 dl. egy nap) Mondjuk amúgy sem egy nagyivó...
De azért aggódom.
Ez a nemevés meddig mehet??? Mennyi nap a maximum, amit kibírnak evés nélkül?

Ugyan ezt játszottam végig a lányommal amit most te! Ma van benne a betegségbe 8. napja. Lázas volt 4 napig és eddig nem volt hajlandó enni. Ma már megjött az étvágya, és evett délben! Kitatás! Nagyon rossz tudom én nagyok ki voltam borulva, a csillagos eget is lehoztam neki csak egyen, de INNI KELL SOKAT, különben kórház lesz a vége.
Gyógyuljatok meg hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!