Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban mennyire gyakran van...

Oviban mennyire gyakran van tetvesedés?

Figyelt kérdés
És lányok nagyon hosszú haját levágjátok?
2011. jan. 6. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
nálunk a 3 év alatt egyszer sem volt
2011. jan. 6. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak egyszer volt a csoportban, akkor megelőzésnek bedörzsöltem a gyerek haját és összefogott hajjal küldtem oviba, de nem vágtuk le.Mondjuk ő nem is lett tetves.
2011. jan. 6. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

attól függ, mennyi cigánygyerek jár oda.

ha nem járnak, akkor attól, hogy a magyarok mennyire barátkoznak velük óvodán kívül, pl. a játszótéren.

2011. jan. 6. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk több cigány kisgyerek is jár az oviba, és mégsem volt tetvesedés egyszer sem. Miért függene attól?
2011. jan. 6. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a tetű nem válogat... emellett épp a tiszta hajat kedveli. Nem kell hozzá cigány gyerek, elég ha felszállsz egy zsúfolt buszra. Én óvónőként dolgoztam, 10 év alatt talán 2-3x volt tetves gyerek a csoportjaimban... ők sem cigányok voltak. A hosszú hajat sem kell levágni, ma már nagyon jó, hatásos és kellemes illatú szerek vannak, amikkel megelőzésképpen is le lehet kezelni a hajat.
2011. jan. 6. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Tetű miatt nem vágtam és nem is vágnám le a hajukat ezután sem. Nálunk rendszeresen volt tetű az oviban, amit mindegyik gyerekem elkapott. Szerencsére én hamar kiirtottam, de sokan ÉVEKIG tetvesek voltak...
2011. jan. 6. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
tiszta hajat szereti vagy sem, akárhogy is van, mégis a cigányok közül sokkal többen tetvesek, ótvarosak.
2011. jan. 6. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

anyukám ovonéni volt, mondta, hogy átlagban 2évente biztos volt tetvesedés, de volt, hogy egy évben kétszer is. Nem függ attól, hogy mennyire tiszta családból jön egy gyerek. És nemzetiségtől sem függ- aki ezt írta, hogy cigánygyerekektől van, az nem a kérdésedre válaszolt.

Nem kell levágatni a lányok haját- kezelhető.

2011. jan. 6. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A tetű nem válogat: nem nézi, hogy cigány, magyar, német, olasz... nem érdekli, hogy katolikus vagy esetleg ateista, nem érdekli, hogy milyen sampont használsz és hányszor egy héten...

Van ismerősöm, aki nagyon ügyel a tisztaságra, mégis elkapta és alig bírta kiirtani... elég, ha néhány tetűt, serkét nem veszel észre...

2011. jan. 6. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lekopogom, 3 év alatt egyszer sem.
2011. jan. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!