Már megint a torka lenne piros? Most szedett be egy adag antibiotikumot a 21 hónapos lányom. S oS
Két ünnep közt magas láza volt erre kihívtam a dokit és azt mondta, hogy torokgyulladás. Adott Cefzil nevű antibiotikumot. Segített is 3 nap és már jól volt a gyerek. A láz előtt néhány nappal már a kicsim nyúlkált a szájában és öklendezett, biztos már akkor is fájt a torka.
Tegnap megint belenyúlta szájába az összes ujjával és öklendezett. Nem hiszem el már megint a torka lenne? Létezik? Az antibiotiumot nincs egy hete hogy abbahagytuk.Vigyem el az orvoshoz? Nincs más tünete.
szia
nálunk épp most zajlik ez a vírusos torokgyulladás , 22 hós fiúcska.
én direjt mondtam, hogy nem kérünk antibiotikumot, rendes volt a doki.
panadol, cebion cseppek, és tantum verde spray ezeket szedi.
plussz kamillás citromos mézes tea, foghagyma 2 napnál tartunk és már sokkal jobban van, holnapra szerintem semmi baja sem lesz.
hát nem tudom miért nyúl a szájába.
tudom ajánlani ezt a tantum verde spray -t torokfertőtlenítőt. vény nélkül kapható.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!