Ha a szülői ágyban veletek alszik a gyereketek, hogyan oldjátok meg a házaséletet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 08:11
1/6 anonim válasza:
Nem alszik velünk de ha véletlenül ott alszik el - ünnepekkor meg van engedve - akkor átmegyünk és felfedezzük a lakást...
2/6 anonim válasza:
kimegyünk, van ágy máshol is, vagy a kályha előtt leteszünk a földre takarókat. meg az egyik paplant.
3/6 anonim válasza:
Nappaliban, fotelben, földön, fürdőszobában, konyhában.
4/6 anonim válasza:
.... de jó nektek, hogy ilyen "gondotok" van.
Én szülés óta a hátam közepére sem kívánom a szexet, pedig annak már 18 hónapja. Nem tudom, mit kéne tennem, hogy olyan legyek mint régen.
Bezzeg előtte......
5/6 anonim válasza:
kicsit több kreativitást!
bárhol lehet.
nappaliban biztos van egy kényelmes kanapé vagy fotel, de az előbb írta valaki a földön is lehet. ha van kádatok, nem túl kényelmes , de akár ott is.
konyha , asztal vagy pult.
kocsiba :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!