óvodai beszoktatás? Ha ilyen típus, akkor vrható h a beszoktatás is könnyű lesz?
kisfiam februárban megy oviba. barátkozós nyitott gyerek,kiváncsi,érdeklődő igazi sajtkukac,maikor bent voltunk akkor amig beszéltem a vezetővel ő bejárta az egész ovit mindenkivel leállt dumcsizni. velem egyáltalán nem foglalkozott, a konyhából szedtem össze mikor végeztem. máshol is ilyen,de vajon ha nem leszek ott akkor is ilyen karakán lesz? alapból sokt jön-megy,mamikkal,papikkal,apjával,keresztanyjával,mindig úgy kell hazaimádkozni,attól függetlenül h nagyon szeret engem,a kapcsolatunk jó. én mondjuk pici kortól igyekeztem önállóra nevelni-szoktatni pont azért h ne legyen később gond.
egyelőre félnaposak leszünk. ő elmondása szerint nagyon várja mert nagyon tetszett neki a sok játék meg a sok gyerek. van ovis könyve,minden nap abból olvasok neki,szóval az alapokkal tisztában van de élesben vajon mi lesz?
Szerintem is könnyű lesz a beszoktatás. Két lányom van, nagyjából igaz rájuk amit a kisfiadról írtál. Nagyon könnyen beszoktak, egyetlen nap sem volt hogy sírtak volna. Első perctől imádtak oviba járni, alig várták.
Az első szülőin az óvónők azt mondták, olyan gyerekeknek különösen nehéz a beszokás, akik szinte mindig csak anyával voltak, szinte nem is vigyázott rájuk más.
Nagylányom is félnaposan kezdett, de ő kérte hogy maradhasson egész napra (otthon voltam a kicsivel). Idén sulit kezdett, ott is nagyon könnyen beilleszkedett. Óvoda előtt is rengeteget hordtam őket gyerektársaságba (játszótér stb.), szerintem ez is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!