Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki tudtátok használni a 0-13...

Ki tudtátok használni a 0-13 kg-os autósülést legalább 2 éves korig?

Figyelt kérdés
Februárban érkezik a kistesó, és most autóülést keresek. Valami olyasmit, amit sokáig ki tudna használni. A nagyobbiknak megmaradna a sajátja. Tudnátok ebben tanácsokat, tapasztalatokat adni?
2011. jan. 5. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

0-13 kilóig az szerintem hordozó, és azt mi 8 hónapig használtuk, utána kellett a gyerekülés. 2 éves gyereket nem kényszerítenék hordozóba, mivel tud ülni, minek feküdjön.

Úgyhogy szerintem azokat az üléseket nézd, amik 0-18 kilóig vannak és dönthetőek. Ebbe belerakhatod a kisbabádat is és akkor is, ha már nagyobb lesz. Ezekben szoktak lenni kivehető betétek is, hogy szűkebb legyen (újszülöttnek).

2011. jan. 5. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
A fiamnak ilyen volt, de 15 hónapos korában le kellett cserélni, mert nagyon szűkös volt már neki. Meg állandóan fel akart ülni benne, de mivel ezt döntötten lehetett csak bekapcsolni (minimálisan lehetett állítani a dőlésszögét), menetiránnyal szemben, így hiszti lett a vége 10 perc után. A mostaniban akár órákat is elautózunk. Ha elalszik ülő helyzetből kicsit megdöntjük így még kényelmesebb az alvása.
2011. jan. 5. 13:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Pl ilyenre gondolok:

[link]

konkrétan nem ismerem ezt a fajta ülést, csak a leírást nézd meg, hogy mik a feltételek, ha 2 évig akarod használni

2011. jan. 5. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
A miénk is 13kg-ig jó, de 9 hónaposan váltottunk, mert az hordozó volt. A sima ülés (18kg-ig) kényelmesebb nemki. Igaz, ebből sem lát ki sokkal jobban az ablakon, de a buszt, magas házakat azért látja. Én váltanék a helyedben.
2011. jan. 5. 13:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, már lassan kezdem átlátni. Arra is gondoltam, hogy az elején kölcsönkérnénk hordozót a kicsinek, aztán, amikor már ül, elörökölné a nagyobbik ülését, és a nagynak vennénk valami még nagyobbat... huh, nem könnyű!
2011. jan. 5. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó ötleted a leghasználhatóbb!
2011. jan. 5. 14:05
 7/11 A kérdező kommentje:

ehhez mit szóltok?

[link]

2011. jan. 5. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia az utolsó linkelt képpel kapcsolatban,hogy bébiknek való,szóval jobban jársz ha kölcsönkéred az ilyet és,majd ha már tud szépen ülni,akkor veszitek csak meg az ülőváltozatot.
2011. jan. 5. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor azt hiszem az lesz. A hordozót ki lehet használni addig? (6-7 hós korig)? Az első gyerkőccel keveset utaztunk, ezért nem vagyok jártas hordozó ügyben :-)
2011. jan. 5. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:

1. és 3. válaszoló vagyok.

Az is jó, ha tudsz kölcsönkérni egy hordozót, és 6-8 hónapos korában lecseréled egy normális gyerekülésre.

Ha nem tudsz kölcsönkérni, akkor is tudsz szerezni fillérekért a vaterán vagy bárhol. A hordozó nem kerül olyan sokba, mint egy gyerekülés.

2011. jan. 5. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!