Akinek naagysulyu, hosszu babája van! Meddig tudtátok használni a 0-18kg-ig jo autosülést? Milyen fajtát, márkát érdemes venni?
Szia!
Nekem nem nagysúlyú volt a babám, 35hétre 2950g, 54 cm. És 5 hónapos koráig tudtuk használni, mert a vastag rucik miatt nem tudtam bekötni. Nekem az auchanban lett véve 9000 Ft-ért 1 éve, ha most vennék sem vennék drágábbat, mert nem éri meg( bár nézőpont kérdése). De nagyon jó dolog.Akinek most születik a babája az biztos tovább tudja használni, nekem májusi a kisfiam.
szerintem az eddigi válaszolók a 0-13 kilós hordozókra válaszoltak. azért nem hiszem, hogy 5 hónaposan nem fér bele abba, ami 4 éves korig haználható:))
gondolom félreolvasták a kérdést.
elméletileg 4 éves kor, de ha nagy a baba, akkoris 3 évig tuti jó.
kb 4 éves korig jó, de max 18 kilóig.
szerintem a 0-18 kilós kényelmesebb nekik, mi is azt fogjuk venni a babánknak.
Szia!
Nekünk maxi cosi Tobi volt és 2,5 éves koráig tudtunk használni, mert túlért a buksija a háttámlán.
4000 g-al, 58 cm-el született.
Szia!
Concorde-ot javaslok, árban elég drága, most akciósan brendonban 45ezer, babyoutletben 50ezer. De állítható a fejtámasz magassága, és teljes fekvő helyzetbe is állítható.
Az olcsóbb kategóriáska állítólag (az eladók szerint) csak egy rétegű műanyagból készülnek, és ütközés esetén könyebben törnek.
Nehéz kérdés ez. Vagy rákölti a gatyáját az ember, vagy a gyermeke biztonságát 'kockáztatja'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!