Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova járjon óvodába?

Hova járjon óvodába?

Figyelt kérdés

Kislányom bölcsödébe jár, tavasszal fogom beíratni oviba.

Ahova bölcsibe jár ott laktunk régebben, most egy várossal (10 km) odébb költöztünk, de ő maradt ott bölcsibe.

Kérdés hogy oda írassam oviba is és akkor ingázunk továbbra is, mivel én meg ott dolgozom ahol lakunk.

Ahova bölcsibe jár, ott lakik anyukám viszont, akit lehet ugrasztani ha betegség, vagy bármi gond van.

És akkor azokkal járhatna együtt akikkel a bölcsibe is.

Viszont rengeteg pénz rohangálni reggel és délután.

2011. jan. 5. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda irassátok ahol tisztességes a gondozónő jó körülmények között van mert nagyobb hatással lesz rá hogy jól érzi magát mint az hogy kevésbé márkás csokit kap -anyagiak-

én igy döntenék a 10 km nem mérvadó távolság nyilván hosszú távon igen de a gyermek életminősége mindent megér.

2011. jan. 5. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, ahol a gyereknek jobb, amelyik a jobb óvoda.
2011. jan. 5. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Az óvoda mindkét helyen jó, aranyosak hozzáértőek az ott dolgozók. Ez alapján nem tudnék dönteni.
2011. jan. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!