Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg van most valami...

Tényleg van most valami vírusos betegség a levegőben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a környezetünkben mindenki beteg.Van olyan bölcsis ismerősöm, ahol egy gyrek egészséges a többi mind beteg.Van most valami a levegőben vagy csak a véletlen műve, hogy ennyi beteg ismerősöm van.(légúti betegségre gondolok)
2011. jan. 4. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet, mert mi most megyünk ki egy jó kis torokgyulladásból, ami karácsony előtt kezdődött orrfolyással, szenteste éjjelén ügyelet, mert befulladt, azóta köhög, hörög, de szép lassan javul a dolog. Az orra már nem folyik. Láza nem volt. Valóban sokan betegek egyébként.
2011. jan. 4. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire vírusos ez, lehet hogy egyszerűen a hideg miatt sokan megfáznak. A fiam beteg volt most, de már meggyógyult, ez nem tudom, hogy vírusos volt-e, de azt tudom, hogy az enyém nem az, mindössze annak a következménye, hogy kitaláltam okos fejjel, hogy idén szilveszterkor be akarok menni a városba, és piszok mód hideg volt, nekem azóta fáj a torkom, köhögök, napi ezer zsepit elhasználok. A bölcsiben most amúgy több gyerek is hiányzik, de ez télen mindig így szokott lenni. A fura az, hogy anyukám is, apukám is hasonlóan beteg mint én, pedig mindketten nagyon ritkán szoktak. Igaz, én is ritkán vagyok beteg, bár ha nem öltözöm fel normálisan, akkor én könnyen meg szoktam fázni.
2011. jan. 5. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is karácsony előtti napon kezdődött, ügyeletes orvos azt mondta vírusos. Először hőemelkedés, aztán átcsapott lázba, köhögés (először szárazan, aztán hurutosan), orrfolyás. Ebből mára az orrfolyás maradt kicsit. Szedett antibiotikumot. Jövő héten ha minden jól megy már megy bölcsibe. 2,5 éves kislány anyukája.
2011. jan. 5. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Tuti van valami a levegőben. Én is beteg vagyok, párom is, kisfiunknak pedig újra előjött a kruppja.
2011. jan. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!