2 évesnek még hámozzátok az almát?
Figyelt kérdés
Én igen.2011. jan. 4. 14:37
11/13 anonim 

válasza:

Én vagyok a 15 hónapos anyukája. Én szinte mindent adok a sajátunkból, pedig az ekcéma miatt azért vigyázok, de igazából majdnem mindenből eszik. Rántott ezaz, rakott dolgok, levesek természetesen, főzelék is (sárgaborsó, bab, borsó, krumpli, bármi), palacsinta, rizsfelfújt, kelt tészták stb. Én egyedül a tejet nem adom (csak megsütve pl. palacsintában) meg gombát. Ja, meg halat nem evett még, de azt is szeretném most már kipróbálni. A tésztát nem igazán szereti, de a babot minden formában imádja :D
12/13 A kérdező kommentje:
Megkostoltuk a halat, kirántva ette a husát, nagyon izlett neki.
Amit még nem adok az a gomba, mert mi sem nagyon esszük, esetleg lasagna-ban.
Ja, savanyuságot nem eszi.
és a körtét se hámozzam? Annak vastagabb a haja.
Nyáron már kiprobálhatjuk az epret? Málnát? Szőlőt?
nem szereti a sajtot :( még az ömlesztettet sem. Csak a tejet. Szereti a dzsemeket.
2011. jan. 6. 13:34
13/13 anonim 

válasza:

Szerintem nyáron már minden gyümölcsöt ehet, hiszen arra 2,5 éves lesz. A szőlőt lazán lehet 1 éves kor alatt is, csak ki szoktam szedni a magod. Körtét talán érdemes hámozni, annak nagyon puffaszt a héja :(
Gombát 3 éves korig nem ajánlják, mert a legnehezebben emészthető (idegen fehérje!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!