Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek még hámozzátok az...

2 évesnek még hámozzátok az almát?

Figyelt kérdés
Én igen.
2011. jan. 4. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. 15 foga van csak akkor pucolom meg neki ha nagyon kemény héjú almát veszek. Egyébként egészben eszi a magházig v.ha úton vagyunk kicsumázom negyedelem.
2011. jan. 4. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Még háromnak is... :o)

Oviban, meg bárhol máshol persze megeszi héjával, csak itthon nem. Ez legyen a legnagyobb bajunk. :o)

2011. jan. 4. 14:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Mind a 20 foga megvan, csak eddig mindig meghámoztam, negyedeltem neki. Most meg elvett egyet és eszi :)

És mi a helyzet a paradicsommal? Gondolom az is mehet akkor? Mert hát borsót, kukoricát (konzerveset), szemes paszulyt eszi. mert hallottam, hogy ráragad a héja a gyomorfalra.

2011. jan. 4. 14:44
 4/13 A kérdező kommentje:

Ja, és diot, mogyorot, napraforgo magot már adtatok 2 évesnek? Én nem.

(feltehettem volna minden kérdésemet egyszerre az elején:) )

2011. jan. 4. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:

A paradicsomot utálja. A kukoricát a babot héjastól eszi semmi baja sincs tőle.

Mogyorót diót mézet is eszik másfél mákot egyéves korától.

2011. jan. 4. 14:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Akkor én beszari vagyok....

ideje megkostoltatni.

Köszönöm mindenkinek!

2011. jan. 4. 14:52
 7/13 anonim ***** válasza:
2 éves, és hámozom neki az almát. A mákos dolgokat nagyon szereti, bár úgy vettem észre, hogy fáj tőle a hasa. A paradicsomos dolgokat imádja, a kukoricát szintén szereti. Babot, borsót, cukorborsót nem szereti.
2011. jan. 4. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem 15 hónapos fiam van, borsót 8 hónapos korától eszi héjastól, kukoricát is már ette nyáron, rágta le a csőről, rendesen (persze én fogtam, és figyeltem, mennyit szed le). Babot imádja, természetesen héjastól eszi, már jóideje nem passzírozom neki.

Mákot még nem adtam, meg diót se. A mákon gondolkozom :)

2011. jan. 5. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Mogyorót, diót egyébként 3 éves korig csak darálva ajánlják! Unokatesóm majdnem megfulladt a diótól, félrenyelte, és bedagadt a légcsövében. Olyan 2 éves körüli lehetett. Persze rémhíreket mindenki tudna mondani :D Szóval azt inkább darálva.

Paradicsomot én szinte sehogy nem adok, mert ekcémás, meg mert én utálom a szagát is :D

2011. jan. 5. 09:47
 10/13 A kérdező kommentje:

Most jut eszembe, hogy karácsonykor evett sütiben diot és mákot, de mindkettő darálva volt piskota alapba. És mogyorot csokiban (picike darabkákban). Akkor az megvolt, allergia kizárva, de azért a diot, mogyorot nem merem adni neki "harapni".

Ha már kaja témáknál vagyunk, és adhatok már neki mindent amit mi eszünk? Sorba bármit? Nem főzök főszeresen, sósan, és csak olajat használok.

2011. jan. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!