Himlő elleni védőoltásért mennyit kell fizetni? Korhoz van kötve? Mint pl. a rota vírus elleni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 17:07
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta,7000 darabonként,és két oltásból áll,viszont ez nincs korhoz kötve.Van,aki csak az egyiket adatja be,mert így igaz,hogy elkaphatja,viszont gyorsan túl van rajta,és enyhébb lefolyású,ha viszont mind a kettőt beadatod,akkor 10 évente ismételni kell,hogy el ne kapja,mert minél idősebben kapja el,annál veszélyesebb(most már egyre agresszívabbak ezek a vírusok).Én is gondolkodom rajta,a kislányom már kapott egyet,de nem tudom,hogy a másikat beadassam-e,én sem voltam még bárányhimlős,magamnak viszont mind a kettőt be szeretném adatni,mert 30 évesen már elég veszélyes.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én elkaptam a bárányhimlőt,így 25 évesen!!a gyerek helyett!de eddig úgy néz ki megmaradok..semmi komoly bajom nem volt..kis viszketés..fejfájás..se láz se semmi
2011. jan. 12. 18:03
4/4 anonim válasza:
Szegénykém:(
Jobbulást neked!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!