Ez vírus lehet? (Kérdésed túl rövid. )
Szia!
Lányom 2,5 éves lesz, tegnap óta iylwen hasmenése van.
Étvágya van ezsik, iszik, de nem múlik neki.
zó szeritn foylik belóle akaik,tegnap szegény volt vagy 20x a bilin, wc-n.
Tegnap reggel felkelés után kezdődött semmi előjele nem volt, nem fájt a hasa, nem volt levert, nyűgös, előző éjjel rendesen aludt.
Nem tudom mitől lehet, ha holnapra sem normalizálódik akkor leviszem a dokihoz.
Adtamneki Smecta port ill vettem HIPP OSR-t.
Kalici járvány van, ez az lesz szerintem. Eléggé fertőző, ne nagyon menjetek gyerekek közé. Pár napig tart.
Inkább ne adj neki enni, hogy ne legyen mit kifosizni. Igyon sokat.
másodinak:
A calicivírus-fertőzések klinikumára jellemző a rövid lappangási idő (24-36 óra), a betegség tünetei a hányás, a hasmenés, a hasi fájdalom és a testhőmérséklet emelkedése. Korcsoporttól függően a hányás, hasmenés megoszlása különböző: gyermekkorban a hányás (akár hasmenés nélkül is), időskorban viszont a hasmenés (akár hányás nélkül is) a vezető tünet.
További tünet lehet még a fejfájás és az izomfájdalom. Általában a megbetegedés rövid lefolyású, az érintettek 1-3 nap alatt gyógyulnak. A szövődmény ritka, viszont a gyors só- és folyadékvesztés miatt különösen az idősek és a kisgyermekek, az immunológiailag károsodott egyének veszélyeztetettek és kórházi kezelésre szorulhatnak.
A lányom nem hány, nem lázas, csak hasmenése van, még igazán hasa sem fáj, mert akkor mondaná és az étvágyával sincs baj.
első voltam
2.vagyok
múlt héten volt kalici nálunk a családban, lányom hányt, de nem volt lázas, szóval nem jár feltétlen lázzal ez a betegség
Én hánytam, csak hőemelkedésem volt.
Picibabámnak csak hőemelkedése volt, más nem.
Férjemnek nem volt láza, csak hasmenése.
Baráti családtól hoztuk el a betegséget, ők 5-en vannak, ebből csak 2 volt lázas, a többiek nem.
Nem ijesztegetni akartam a kérdezőt, csak jobb félni mint megijedni.
Értem én:-)))
De az övé és az enyém is csak fosik, más bajuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!