Mikor és hogyan kell vagy lehet megtanítani egy kisgyereket arra, hogy maga törölje ki a fenekét, és hogy egyedül végezze a dolgát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 00:05
11/14 anonim válasza:
11.49-es vagyok. Az már gyakrabban előfordul az oviban, hogy kikéredzkedik a gyermek pisilni, de közben nem szól, hanem szépen fölhúzza a gatyáját és ezzel el van intézve. Én pl:mindig kérem őket, hogy szóljanakha kakilnak, mert akkor tudom figyelni, hogy nem maradt-e el a popsitörlés. De sajnos néhányan még így is elsunnyogják :o(
12/14 anonim válasza:
Iskolás korra kell elérni hogy ki tudják törölni, mivel ahogy ez előttem szólók írták addig fizikailag képtelenek a rövid kezük miatt.
De a gondozók az oviban nem foglalkoznak ezzel, sajnos, legalábbis ahová mi járunk. Kislányomnak mindig piros a popsija, és volt már egyszer kakis a bugyija is:(
Elég szomorú, hogy ennyit nem lehet kérni a dadusoktól.....
13/14 anonim válasza:
Én tanítónő vagyok.Volt olyan elsőske,aki szólt nekünk,mindig kitöröltük neki,nem csak én,egy szó nélkül,bár ez már tényleg nem a mi reszortunk lenne.
14/14 anonim válasza:
hát kedves OVONŐ akkor maguknál elég normálisak az ovonők.az én kislányomnak senki sem szokta kitörölni.és ami az egészben a legrosszabb hogy ha szól akkor sem segítenek neki .nem egyszer hoztam haza ugy hogy kakis volt a feneke és a bugyijára is rá volt száradva ami pedig nem egyik percről a másikra szárad meg.amikor fél négykor mentem érte és igazítottam meg neki pisilés után akkor vettem észre szaga is volt gondolhatjátok_:( nem igaz az ovonők nem vették volna észre? és adták volna rá a tiszta váltó bugyit.sze.metek.milyen kényelmetlen lehetett szegénynek mikor csípte neki:(.ja és a másik meg az hogy ő akkor kakil amikor érzi nem tartogatja mert erre neveltük ha itthon is vagyunk és annyira játszik vagy mesét néz szoktam kérdezgetni nem kell kakálni? mert nála mindennap van kaki és hát egy 4éves kisgyereknek nem tudjuk azt mondani vagyis nem kérhetjük meg rá hogy itthon végezd el a kakilást ne az oviba nehogy a bugyid kakis legyen ha meg tartogatja hazáig később már keményebbet kakil és nem is egészséges:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!